Byggebloggen

Stedet at starte, når du skal i gang med et byggeri

Belysning

Lamper der passer perfekt til det moderne hjem 

Synes du, at det kan være svært at finde de rigtige lamper til dit hjem? Udvalget af lamper er enormt, og der findes mange forskellige designs, som kan gøre det svært at finde netop de lamper, som fuldender indretningen i dit hjem. Lamper og belysningen har en afgørende betydning for et rums atmosfære, og derfor er valget af lamper til hjemmet faktisk en stor betydning, som vil få indflydelse på den måde, dit hjem tager sig ud.

Stilrene pendler fra Tom Dixon

Tom Dixon er et britisk design, som laver pendler i mange spændende og moderne udformninger. Pendlerne er blandt andet lavet af messing, kobber og stål, hvilket gør belysningen til tidssvarende silikoner, der kan pryde ethvert moderne hjem. De stilrene pendler findes i forskellige geometriske former, som gør at dine lamper ligner et kunstværk. I et minimalistisk og nordisk hjem vil sådan en pendel skabe en dynamik og et blikfang uden, at du behøver at gå på kompromis med din afslappende indretning. Du kan læse mere om de fede pendler fra Tom Dixon på Digitalnews.dk . Da pendlerne fra Tom Dixon består af rene overflader, er det nemt at gøre dem rene, så de kan bevare deres skinnende overflader. Derudover giver pendler en flot nedadgående belysning, hvilket gør dem optimale at hænge over et spisebord eller måske et sofabord.

Nemt at kombinere med andre lamper

I øjeblikket er det meget moderne at sammensætte lamper og hænge flere forskellige lamper op samme sted. Netop dét er muligt med de fede pendler fra Tom Dixon. Tom Dixon har designet forskellige serier, som består af forskellige modeller. Det betyder, at du kan hænge forskellige pendler op, som faktisk matcher hinanden. På den måde kan du mixe dit valg af belysning, men stadig bevare enkeltheden i dit hjem. Pendlerne kan også kombineres med standerlamper og lysstager for at skabe et mere dynamisk udtryk. Fælles for alle pendlerne er, at de giver et varmt lys, som med sikkerhed vil give dit hjem en rolig atmosfære samt et afslappet og trendy udtryk.