Byggebloggen

Stedet at starte, når du skal i gang med et byggeri

Boligforbedringer

Gode råd: Udbedr din bolig og tjen flere penge

Det kan være en god idé at udbedre sin bolig, hvis man ønsker at sælge den, da man dermed kan tjene mere ved et salg. Der er mange måder, hvorpå man kan gøre dette, og der findes derfor både billige og dyre løsninger. Ønsker du at sætte din bolig til salg og få mest muligt for den, kan du også vælge at foretage nogle renoveringer af dit hjem. Du får herunder nogle gode råd til, hvad du kan gøre for at tjene flere penge ved et eventuelt salg.

 

1.   Skift det gamle tag ud med et nyt

En god ting at gøre er at skifte det gamle tag ud med et nyt. Et nyt tag syner nemlig rigtigt flot og forbedrer også det samlede indtryk af dit hus. At lægge nyt tag forlænger din boligs levetid, og det bliver derfor også mere værd og vil helt automatisk trække flere kunder til ved et salg.

 

2.   Lav en tilbygning, der øger husets salgspris

En anden ting, som du kan gøre for at forhøje værdien af dit hus, er, at du kan bygge til. Det kan være en god idé, hvis du ønsker at sælge huset på antallet af kvadratmeter. Et stort hus koster nemlig flere penge end et lille hus – simpelthen fordi der er mere plads, hvis der er flere kvadratmeter. Ønsker du at lave en tilbygning, men vil du ikke bruge for mange penge på projektet, kan du vælge kun at bygge til i siden. Det er nemlig billigere end at bygge f.eks. en etage ovenpå, da man så skal til at pille ved taget samtidig med.

 

3.   Lav en simpel ombygning

Du kan også lave nogle ombygninger i dit hus, hvis der er nogle ting, som godt kan forbedres. Du kan f.eks. vælge at bygge køkkenet om eller tilføre vægge eller værelser i din bolig for at opnå flere rum.

 

Kontakt din tømrer

Ønsker du at forbedre dit hus, kan du kontakte Byggefirmaet Ove Jensen a/s, som med garanti kan hjælpe dig med at forhøje salgsprisen på dit hus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *