Gratis tegneprogram: Tegn dit hus med 3D tegneprogram

Redaktionen Boligforbedringer, Hus og have, Nybyggeri, Nyttige råd, Tilbud til læserne, Udvalgte artikler 2 Comments

Mangler du et tegneprogram, hvor du hurtigt og let kan planlægge indretningen af din bolig? Eller mangler du et tegneprogram hvor du kan lave tegninger af en ny tilbygning eller måske tegne dit helt eget drømmehus? Byggebloggen tilbyder nu sine læsere et gratis 3D tegneprogram, hvor du kan lave detaljerede tegninger og indrette boligen med udstyr og møbler af en lang række kendte mærker som f.eks Ikea, BoConcept og B&O.

Det er det norske firma Viseno, som har udviklet programmet og det kan gratis anvendes af læserne her på Byggebloggen.

Det er let at anvende programmet:

Alt hvad du skal gøre for at komme i gang er at oprette en gratis konto på byggebloggen RoomSketcher. I løbet af få minutter kan du være i gang med at lave tegninger af en ny tilbygning eller planlægge indretningen af din bolig. Udseendet er flot og præsentabelt i et professionelt layout.

Det er ikke nødvendigt at oprette en gratis konto for at prøve Byggebloggen RoomSketcher, men fordelen er, at du nemt kan gemme dine tegninger og hente dem frem igen senere. Det er muligt at hente tegningerne frem fra en hvilken som helst computer med internetadgang, så selvom du er på besøg hos venner eller familie vil der være mulighed for at vise tegningerne frem. Der er også mulighed for at logge på med din Facebookkonto.

Med byggebloggen RoomSketcher er der mulighed for at vælge mellem mange forskellige skabeloner til grundplan eller du kan vælge at tegne dit nye hus helt fra grunden. Det er nemt at tilføje vinduer og døre, vælge gulvbelægning og udseende at væggene. Når huset er tegnet færdigt kan du indrette din nye bolig med møbler og meget andet udstyr fra kendte forhandlere. Det er faktisk muligt at vælge mellem mere end 4000 forskellige produkter til hjemmet!

Mens du tegner kan du med snap-shot funktionen løbende se hvordan indretningen ser ud i 3D. Dette gøres ved at trække det lille grønne kamera hen til det sted i boligen, hvor du gerne vil se din indretning fra. Snap-shot funktionen rummer en lang række muligheder for at se din bolig fra forskellige vinkler og som 360 grader panorama billede. Det er også let at gemme billederne til fremvisning på et senere tidspunkt.

Tegneprogrammet Byggebloggen RoomSketcher giver også mulighed for at udskrive plantegninger i forskellige målestoksforhold og dele din indretning på Twitter, Facebook og Google+. For at dele tegningerne skal du bare benytte knapperne i tegneprogrammet eller kopiere linket i browseren. Der er altid mulighed for at hente hjælp på RoomSketchers Facebookside hvis du bliver i tvivl om funktionerne i programmet.

Det gratis 3D tegneprogram kan prøves via dette link:

Byggebloggen/RoomSketcher

Comments 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.