Byggebloggen

Stedet at starte, når du skal i gang med et byggeri

Tophistorier

Skriv på byggebloggen

Her har du muligheden for selv at skrive om dine egne erfaringer med byggeri. Du har også mulighed for at give gode råd og idéer om hus og have videre til byggebloggens læsere. Alle er velkommen til at skrive et indlæg, både privatpersoner, professionelle håndværkere, firmaer m.m.

I formularen under denne tekst kan du skrive et indlæg til byggebloggen.dk. Du kan oprette så mange indlæg du måtte ønske. Vi forbeholder os dog retten til kun at godkende de indlæg, som vi mener er relevante for vores læsere. Derudover forbeholder vi os retten til at ændre i dit indlæg, hvis vi eksempelvis mener dele af teksten er irrelevant for vores læsere. Her er lige et par gode råd om hvordan du kan skrive et indlæg, som mange gerne vil læse:

  • Skriv en dækkende overskrift, som du tror folk vil søge på hvis de eksempelvis leder efter det emne du skriver om på google.
  • Skriv en god tekst der dækker emnet og gør dit indlæg interessant at læse.  Brug gerne nogle ord som du tror folk vil bruge når de søger på emnet på google eller på byggebloggen.dk. Dermed er der større chance for at dit indlæg bliver fundet af interesserede læsere.
  • Afslut gerne dit indlæg med links til relevante hjemmesider,  hvor læseren kan finde mere information.
  • Vælg alle kategorier, som dit indlæg passer i.
  • Skriv en liste af emner adskilt med komma som passer til dit indlæg (eks.: isolering, rockwool, opvarmning, varmetab, varmeudgift,)
  • Upload evt. et billede der passer til teksten (upload kun billeder du har rettighed til at bruge)


Fast Tube by Casper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *