Byggebloggen

Stedet at starte, når du skal i gang med et byggeri

BoligforbedringerEnergi og miljøHus og haveNybyggeriNyttige rådUdvalgte artikler

Få gratis råd og vejledning til dit næste byggeprojekt

Det kan godt betale sig at gøre forarbejdet grundigt inden man kaster sig ud i en større ombygning eller tilbygning. Det er f.eks. nødvendigt at overveje om man selv vil være byggeleder, altså koordinere arbejdet mellem de forskellige faggrupper, eller om det er bedre at købe sig til professionel hjælp.

Hvis du tror de forskellige faggrupper selv sørger for koordinere arbejdet mellem sig kan du godt risikere at blive slemt skuffet. Konsekvensen kan blive, at hele byggeprojektet bliver forsinket fordi man må vente på håndværkere, eller at de rigtige byggematerialer ikke er blevet bestilt i tide, eller endnu værre, at tingene bliver lavet forkert.

Hvis det drejer sig om en større opgave kan der være god fornuft i at få hjælp fra f.eks. en ingeniør, bygningskonstruktør, eller arkitekt som sørger for koordinere arbejdet mellem de forskellige håndværkere.

Du kan også få professionel rådgivning hos dit lokale STARK byggemarked. Hos STARK kan du bestille et gratis byggemøde og og få professionel rådgivning om, hvordan du starter dit byggeprojekt bedst muligt og sidst men ikke mindst gennemfører det succesfuldt. Stark er kendt som et byggemarked med en stor ekspertise i at kunne levere de rigtige byggematerialer til rette tid og på rette sted. Dette betyder i sidste ende, at man som bygherre har bedre styr på byggeprocessen så budgettet og tidsplanen kan overholdes.

Frem til d. 13 maj 2012 kører STARK tilbud, hvor der kan der spares op til 25 % på energirigtige løsninger som f.eks. nye vinduer eller nyt tag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *