Byggebloggen

Stedet at starte, når du skal i gang med et byggeri

BoligforbedringerBoligøkonomiNybyggeriNyttige rådUdvalgte artikler

Læg nyt tag uden at fjerne det gamle

Få et nyt flot tag på huset, uden at skulle fjerne det gamle tag først. Læg et nyt stærkt ståltag oven på det gamle tag og få nemt og enkelt nyt tag uden, at skulle arbejde med at fjerne det gamle først. Løsningen sparer både tid og penge og et nyt ståltag er behandlet, så der ikke kommer alger og belægninger.

Mange huse fra 60’erne og 70’erne har eternittag. Disse huse har en tagkonstruktion, som er velegnet til et ståltag, som kan ligges oven på det gamle. Arbejdsprocessen er enkel: Først skrues der lægter på det gamle tag og der korrigeres for eventuelle skævheder i det oprindelige tag. Derefter fastgøres de nye lette stålplader på lægterne. Der findes mange forskellige producenter at ståltage.

Se følgende video fra DECRA Tag, som viser hvor let der er at ligge et nyt stærkt ståltag oven på det gamle:

One thought on “Læg nyt tag uden at fjerne det gamle

  • Ja det er fantastisk smart at man kan lægge sit nye tag oven på det gamle 🙂 Så er man fri for at slæbe det gamle ned, man skal kun slæbe lægter op, men det kan man jo få maskinel hjælp til 🙂 Anyway et par venner i gang i en weekend, så har man et nyt og pænt tag i løbet af en weekend 🙂 Jeg faldt selv for nylig over et tilbud hos profil metal som laver lidt af det samme. De køre med et webside tilbud på 49,75 kr pr kvadratmeter http://www.profilmetal-shop.dk/ nogle plader, nogle skruer og nogle lægter, så er huset yndigt igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *