Byggebloggen

Stedet at starte, når du skal i gang med et byggeri

Hus og have

Hold den perfekte kostumefest til dit nybyg

Er du også lige blevet færdig med at lave dit helt eget drømmehus? Så skal du selvfølgelig i gang med at planlægge en skøn indflytterfest, så alle du kender, kan nyde synet af din nye og helt fantastiske bolig. Men hvordan holder man lige en god indflytterfest? Her kan det især være sjovt at tilføre festen et specifikt tema, så alle gør lidt mere ud af sig selv. Her anbefales der et kostumefest, så alle gæsterne er klædt ud, og man derfor kan grine lidt ad hinanden.

Hvordan skal man lige vælge kostume?

Når det handler om en kostumefest, skal man selvfølgelig vælge det helt perfekte kostume til lejligheden. Her kan det især være flot, hvis jer i den nybyggede bolig vælger at tage et kostume på fra det samme tema, så man ved, I hører sammen. Se her og find en masse gode kostumeideer med inspiration fra fastelavn – både til børn og voksne. Hvis du ikke er så meget til kostumer inspireret af fastelavn, eller måske vil du gerne have at kostumefesten skal have et specifikt tema, kan du finde mange andre kostumer. Det tager 2 minutter at bestille et kostume her, så det er hverken svært eller besværligt. Du skal blot vælge et og bestille det.

Husk pynt, mad og drikke

Når man skal holde en god indflytterfest, skal der selvfølgelig en masse pynt samt mad og drikke til festlighederne. Pynten skal passe til det tema, du er gået med uden, at det blander sig for meget med designet af huset, som jo gerne skal skinne ordentligt igennem, nu hvor du har brugt så lang tid på det. Dog er der frit slag, når det gælder mad og drikke. Måske er fingermad og lettilgængelige drikkevarer det bedste for netop din fest? Det er helt op til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *