Byggebloggen

Stedet at starte, når du skal i gang med et byggeri

Nyttige råd

Et mekka for fliseelskeren

Skal du i gang med at lave nyt badeværelse eller køkken? Hvis ja, så er det vigtigt at du giver dig tid til at besøge Flisekompagniet på Fyn. Hos Flisekompagniet finder du Danmarks største udvalg af fliser og klinker, som kan bruges til smarte badeværelser og smukke køkkener.

Fliser til ethvert projekt
Hos Flisekompagniet finder du et stort udvalg af fliser til køkkenet – du kan faktisk få lov at mikse deres forskellige fliser på kryds og tværs alt efter, hvad du godt kunne tænke dig. Eksperterne i flisekompagniet står klar med råd og vejledning til dig om, hvilke fliser der passer bedst til det projekt du godt vil føre ud i livet. Med Flisekompagniet finder du Danmarks største udvalg af fliser og klinker. Der er helt sikkert også nogle, der passer ind i dit hjem.

Det store showroom
Flisekompagniets showroom i Odense er blandt Danmarks største showrooms med et enormt udvalg af fliser, møbler og elementer til køkken og bad. Lad dig inspirere af de utallige indretningsmuligheder og forskellige typer af fliser, som kan passe ind i ethvert hjem. Tag et kig rundt i deres showroom via deres hjemmeside her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *