Muldjord til beplantning

Redaktionen Hus og have Leave a Comment

Uanset hvad du planter, så er jorden, som du planter i, meget vigtig. Jorden er grobunden for at dine planter og blomster får det godt og at de kan vokse. Af muldjord kan man få nogle forskellige slags. Haveglad.dk kan tilbyde dig et stort sortiment af muldjord til forskellige formål. Alle sammen har det fælles formål at de skal give dine planter de bedste forudsætninger for at kunne gro og trives.

dirt

Total-produkter indeholder allerede kompost, så mulden er rigtig god for dine planter. Du kan også lave din egen kompost og blande den i din muldjord. Kompost er resultatet af en biologisk nedbrydning af organiske produkter. Brug efterladenskaber fra eksempelvis kaniner og høns sammen med kartoffelskræller og andre grøntsagsrester til at skabe din kompost.

Kompost i mulden har den effekt at det øger indholdet af organisk stof i jorden. Den basiske virkning på muldjorden er med til at give stabile jordaggregater. Muldjord, som har fået tilført kompost kan indeholde mere vand, hvilket er gavnligt for dine planter. Muldjord med kompost i har den anden egenskab at det er sværere for ukrudt at sprede sig. Så slipper du for at luge ud og fjerne ukrudt konstant. Muldjord med kompost i gør det nemmere for dig.

Alternativt kan du bruge færdiglavet kompost til at øge kvaliteten af den muldjord, som allerede er i din have. Du kan også købe varmebehandlet kompost, som er helt klar til at blande i din muldjord. På den måde kan du virkelig få det bedste ud af dine planter.

Frisk muld kan du købe på haveglad.dk, hvor du i blandt mange andre typer muldjord kan finde økologisk muldjord. På den måde kan du drive et 100% økologisk landbrug uanset om det bare er til personligt brug.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.