Brug dit forhøjede håndværkerfradrag på aktier

Support Boligøkonomi, Nyttige råd Leave a Comment

Var du også en af dem, der nød godt af et forhøjet håndværkerfradrag, og vil du gerne have det optimale ud af det? Så brug det på aktier! Det er nemlig ikke længere en fordel at have penge stående i banken, hvor negative renter langsomt æder dem op.

I stedet kan du sikre din fremtid og samtidig lære lidt om aktiemarkedet ved at investere i aktier. Er du helt ny på området, kan du tilmed gå i aktieskole for at lære præcis, hvordan du investerer smartest. Så bliver det ikke nemmere!

Invester dit grønne fradrag i grønne aktier

Kommer dit fradrag af, at du fik installeret solceller eller foretaget andre grønne tiltag i dit hjem, så kan du fortsætte den grønne bølge i dine investeringer. Der er nemlig rigeligt muligheder for at investere grønt. Grønne aktier betyder blandt andet aktier i virksomheder, der bidrager positivt til den grønne omstilling.

Det kan for eksempel betyde virksomheder med fokus på grøn energi – her er vindmøllefabrikanter og lignende i fokus. Men det kan også være virksomheder, som i sig selv er bæredygtige eller har som mål at blive helt CO2-neutrale i fremtiden.

Aktiefællesskaber

Det er altid sjovere at gøre noget i fællesskab. Og lige med aktier er det også en fordel, at du kan diskutere investeringer med andre. På den måde kan du finde ud af, om du er på rette spor. En aktieskole kan som sagt klæde dig godt på til at træffe de rette beslutninger, men de kan ikke fortælle dig, hvad du skal investere i.

Der findes adskillige aktiefællesskaber, som enten mødes fysisk eller online og diskuterer investering. Desuden har du også den mulighed at melde dig ind i en aktiefond, som laver samlede investeringer på flere personers vegne.

Brug dine aktiepenge på flere byggeprojekter

Når du så har investeret og – forhåbentlig – tjent penge på aktier, hvad skal du så bruge dem til? Måske du kan bruge dem på flere byggeprojekter, og på den måde få mere håndværkerfradrag? På den måde kan du få flere penge i spil til flere aktier, og ja – du kan nok se, hvor vi vil hen med det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.