Byggebloggen

Stedet at starte, når du skal i gang med et byggeri

Boligforbedringer

Diffussionsåbne Win Win Plader – Til nybyggeri, renovering og efterisolering

Win Win diffusionsåbne plader anvendes til nybyggeri, renovering og efterisolering. Pladerne er udført i 3 mm kanalplade i PP-polypropylene, og de er UV bestandige. Win Win pladerne er microperforeret og derfor diffusionsåbne – det giver den fordel, at fugten kan fordampe i isoleringen. Pladerne findes i to forskellige standard bredder og kan nemt og hurtigt tilpasses med en hobby kniv. Win Win pladerne anvendes til både gitter- og bjælkespær.

Effektiv arbejdsproces

Når du anvender Win Win Pladerne, får du en effektiv arbejdsproces. Pladerne er hurtige at montere, og de kan nemt tilpasses, inden de fastgøres med klammer, papsøm eller skruer. Win Win Pladerne kan anvendes til både gitterspær og bjælkespær.

Win Win Pladerne leder luften ind i tagkonstruktionen og forhindrer at isoleringen underblæses.
Det sikrer, at effekten af isoleringen fastholdes.

Lynhurtig montage

Win Win pladerne fra Bygtjek er forbukket, så de passer til spærafstanden og derfor er hurtige og nemme at montere. De kan fastgøres med klammer, papsøm eller skruer, og kan nemt tilpasses og skæres til med en hobbykniv. 

Den øverste plade bukkes om så den stabilisere pladen – vi kan også levere plader med tredobbelt buk, hvis større stivhed ønskes.  

Nyhed: Nu også i brandhæmmende model

Win Win pladerne leveres også i et brandhæmmende materiale til byggeri med særlige krav. Kort fortalt er det en vindstopplade med brandhæmmende materiale, som er designet til at modstå høje temperaturer og forhindre spredning af brand.

Win Win på specialmål

Som standard kan Win Win Pladerne fås i to forskellige mål:
– 950 mm der passer til en spærafstand på 1000 mm
– 763 mm der passer til en spærafstand på 813 mm.

Har du brug for Win Win Plader på specialmål til større projekter, som f.eks. opførelse af rækkehuse, står vi naturligvis klar til at hjælpe. Kontakt os på telefon eller send os en e-mail med de ønskede mål. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *