Drømmer du om altan eller elevator i bygningen?

Redaktionen Boligforbedringer Leave a Comment

Skal der ske noget nyt? Hvorfor ikke få ejerforeningen med på et altan- eller elevatorprojekt? En ny, lækker altan eller elevator i opgangen øger værdien på lejlighederne og er en up-grade for alle beboere – unge som gamle.

 

Altaner giver plads og mulighed for øget sammenhold

Det er en tydelig fordel, at altaner giver mere plads. Derfor er altaner i København og de andre store byer ekstra populært, for her bor mange på få kvadratmeter. Altanen guld værd til både opbevaring og som et ekstra lille værelse i sommerhalvåret. Med en terrassevarmer eller nogle lune tæpper kan man godt sidde derude fra engang i marts/april og helt indtil oktober, uden at det behøver at blive alt for koldt.

 

Altanen giver desuden en anden udsigt. Du får luft til tankerne og lægger mere mærke til dit bymiljø, når du sætter dig ude på altanen med en kop kaffe eller med din aftensmad. Faktisk kan du fra din altan nemmere falde i snak med dine naboer. Måske sidder en af de andre også ude og nyder solen. Eller måske vender din altan ud mod gaden, så du kan følge livet nedenfor og snakke med de beboere, der kommer forbi.

 

Altaner i Københavns giver højere udbudspris

Du får et behageligt sted at slappe af – eller bare lufte dynerne, hvis altanen er for lille til at du kan få plads til borde og stole. Og så giver altaner værdi til lejlighederne. Altaner i København får lejlighederne til at stige med 1.000 kroner per kvadratmeter i forhold til den gennemsnitlige udbudspris for alle københavnerlejligheder.

 

Vi vil gerne bo centralt men stadig have mulighed for at få lys og luft, og det kan du med altaner i København eller en af de andre store byer.

 

Drømmer du også om altan i din ejendom, så kan du læse tips til, hvordan du kommer i gang på altan.dk. De har masser af nyheder omkring, hvilke steps du skal igennem fra de indledende overvejelser til du kan træde ud på din nye altan for første gang.

 

Få elevator i din opgang

Har I allerede altaner? Eller har I bare flere beboere, der vil have mere glæde af at få elevator i bygningen? Så overvej at tage en snak med en elevator leverandør om mulighederne for elevator hos jer. Det er praktisk for de ældre mennesker, som kan blive boende selvom kræfterne til at gå på trapper begynder at forsvinde. Og elevatoren er en gave til småbørnsfamilier, hvor det nemt kan blive en hel bjergbestigning at få klapvognen og indkøbsvarer op i lejligheden.

 

Overvej at finde en elevator leverandør og høre om mulighederne for at få elevator hos jer. Så kan I eksempelvis blive klogere på, hvad det koster at få elevator. Start eventuelt med at booke et indledende møde med en elevator leverandør, hvor I kan høre mere om mulighederne i jeres byggeri. Så kan I derfra vurdere, om I gerne vil starte projekteringen op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.