Byggebloggen

Stedet at starte, når du skal i gang med et byggeri

Udvalgte artikler

Få helt styr på dine kloakker

Er du for nylig flyttet i ny bolig og vil gerne kende tilstanden på rør og kloakker, eller er det bare ikke blevet efterset længe? Så kan det være, du skal overveje at få lavet en tv-inspektion, hvor du kan få al information om dine kloakker. Den slags skal udføres af en kloakmester, som er ekspert på netop det område.

Det er vigtigt at kende til det, hvis der er rør, der trænger til at blive skiftet ud eller på anden måde er blevet beskadiget – for det kan hurtigt komme til at koste på vandregningen, hvis der er rør, der er sprunget.

Omvendt kan det også være, du har oplevet lugtgener fra din kloak. Det er almindeligt, hvis kloakken er blevet tilstoppet. Du kan også opdage det ved, at toilettet ikke kan trække ordentligt, og der er blevet tilstoppet. Her kan det blive nødvendigt at få foretaget en spuling af kloakken, så der igen er hul igennem. Se mere hos RB kloak, som kan hjælpe dig.

Undgå skader i underetagen

Har du en kælder, der er i risiko for oversvømmelse, eller er der skader i beton og murværk som følge af en vandskade? For at rette op på skaden kan det blive en nødvendighed at få lagt dræn, som kan være med til at lede vandet væk, så du ikke oplever yderligere problemer.

Det er vigtigt at forebygge vandskader. Hvor der er vand, er der desværre også øget risiko for rotter, og det er et af de skadedyr, man ikke har lyst til at have i sin bolig. Hvis det er noget, I har haft problemer med, kan det måske være en fordel for jer at kigge nærmere på muligheden for at få en rottespærre. Det er med til at lukke af i jeres rør, så dyrene ikke kan komme den vej ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *