Forkæl håndværkerne i din bolig

Support Boligøkonomi Leave a Comment

Hvad end du hyrer professionelle til jobbet, eller du og din omgangskreds selv leger håndværkere, når noget skal bygges om, så skal der forkælelse til. Særligt hvis nogen af jer arbejder i den ulidelige sommerhede.

Mange byggeprojekter kom voldsomt bagud efter først corona, og bagefter krigen i Ukraine. Derfor er der nu stor mangel på håndværkere og materialer, hvilket betyder at meget byggeri tager længere tid end det burde.

Kender du nogen der lige nu knokler på livet løs enten inde eller ude, så sørg for at vise dem, at du sætter pris på dem. Er du selv med, så er lidt selvforkælelse også på sin plads. Vi giver dig tre gode måder at fejre dine nærmeste håndværkere på.

Håndværkere til håndværkerne

En tur til bageren efter håndværkere og andet morgenbrød gør altid lykke. Og lidt sødt skal der selvfølgelig også til. Og køb gerne rigelige mængder, så der er ekstra til senere på dagen, så ingen går sukkerkolde. Hvad med at prøve Danmarks bedste romkugler fra Seest bageri i Kolding eventuelt?  De burde gøre enhver romkugleentusiast ekstatisk af glæde.

En kølig pause

Nærmer vi os de danske, vanvittige sommertemperaturer, så handler det om at holde gode pauser. Sørg for at have en fryser stående, som du kan fylde med is og isterninger, så der hurtigt er mulighed for at køle sig ned i pauserne.

Fyraftensfejring

Fyraften skal fejres, særligt efter en lang dags hårdt arbejde. Her er takeaway og et par øl helt sikkert på sin plads – selvfølgelig ikke hver dag i en måneds langt byggeprojekt, men alt med måde. Generelt handler det om at holde energien oppe, sørge for nogle gode pauser og ikke mindst at fejre hver arbejdsdag og alle resultater, store som små. På den måde sikrer du et godt byggeprojekt for alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.