Byggebloggen

Stedet at starte, når du skal i gang med et byggeri

BoligforbedringerNyttige råd

Gratis tegneprogram til boligindretning

Mangler du en samlet plan for indretningen af din bolig og vil du gerne se forskellige løsninger uden, at skulle løfte et eneste møbel så prøv bolia’s indretningsprogram. Programmet kræver ingen særlige tekniske forkundskaber, så alle kan uden videre bruge programmet.

Start med at tegne rummet, som du vil indrette. Du kan også tegne flere rum og indsætte døre og vinduer. Indsæt derefter dine gamle møbler og suppler evt. med møbler fra bolia. Det er let at indsætte møbler og elementer fra menuen ved at trække dem over på tegningen.

Fordelen ved programmet er, at det er gratis og meget nemt at bruge. Desuden giver det mulighed for at afprøve ideer og forskellige måder at udnytte rummene på.

Ulempen er, at der ikke er mulighed for 3D og mange af de avancerede funktioner, som de mere professionelle tegneprogrammer har. Som redskab til møblering og indretning af boligen lever det dog helt op til hvad man kan forlange af et gratisprogram.

Vil du have mere avancerede programmer er google’s gratis design- og grafikprogram sketchup et oplagt valg. Endelig er der den gratis version af programmet floorplanner, som er logisk opbygget og som alle hurtigt kan lære at bruge.

Links finder du her:

Bolia’s boligindretningsprogram

Google Sketchup

Floorplanner

3 thoughts on “Gratis tegneprogram til boligindretning

  • God artikel om gratis tegneprogram. Har selv brugt Google Sketchup til at tegne badeværelser i og det er nemt nok.

  • Jeg vil anbefale at bruge http://www.lovemyhome.dk

    Det er et nyt 3D indretningsprogram, hvor man indretter med rigtige møbler.

  • hvordan får man det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *