Byggebloggen

Stedet at starte, når du skal i gang med et byggeri

Udvalgte artikler

guiden til dig, der vil lave en løsdriftsstald til sine heste

hvis du har heste derhjemme, er disse sikkert nogen, som du bruger en masse tid på. disse store dyr har nemlig brug for en masse pleje, og derfor vil der hver dag være forskellige opgaver, der skal ordnes, for at hestene kan have det så godt som muligt. Måske du overvejer noget som en løsdriftsstald? læs videre her for at høre mere om, hvordan du gør dette muligt.

Benyt blød pvc til bændelgardin

For at kunne lave en løsdriftsstald til dine heste, er der flere forskellige ting, du skal have styr på. Først er fremmest er det jo vigtigt, at der laves en boks til hestene, som giver dem mulighed for frit at gå ind og ud, som de ønsker.

Når du først har styr på dette, skal der findes et bændelgardin, så der på den måde kan komme læ inden i boksen, og der kan holdes lidt på varmen. Dette bændelgardin kan med fordel laves af blød pvc, hvilket er et materiale, der egner sig super godt til opgaven.

Fordele ved løsdriftsstald

Der er flere forskellige fordele ved at lave en løsdriftsstald til dine heste. Den største er selvfølgelig, at det giver hestene mulighed for selv at vælge, om de vil være inde eller ude. Det kan nemlig godt variere, hvor meget de forskellige heste vil være på fold – og med en løsdriftsstald, kan de selv bestemme.

For mange heste kan det også godt blive lidt for meget af det gode, når de skal stå i deres boks. I stedet for, at dine heste vil blive utålmodige, når de skal stå inde i boksen i længere perioder, kan de i stedet med en løsdriftsstald frit bevæge sig ind og ud, når de har lyst. Dette er altså guiden til dig, der vil have en løsdriftsstald til sine heste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *