Byggebloggen

Stedet at starte, når du skal i gang med et byggeri

Nyttige råd

Gummifliser til hestestalden

Man ønsker altid det bedste for sine heste, uanset om det gælder sadlens, fodrets eller gulvbelægnings kvalitet. Netop når det kommer til gulvbelægning i en hestestald, så er gummifliser det ideelle valg. Læs nærmere her og få mere viden omkring gummifliser, og hvilke fordele der er ved at vælge gummifliser i stalden.

Forskellige gummifliser og overvejelser i forbindelse med ny stald

Måske I står og er ved at bygge nye stalde til hestene? I forbindelse med nye stalde, er der flere overvejelser og hensyn, man bør tage. Her er det blandt andet vigtigt at tænke over gulvet i stalden, da underlaget har stor betydning for både dine heste og dig. Fliserne fås i forskellige former og farver blandt andet grøn, rød og sort.

Gummifliser har flere funktioner, som du bør være opmærksom på, og som gør gummifliserne til det ideelle valg af underlag i stalden. De er enormt slidstærke og samtidig bløde. De øger sikkerheden, da de er frostsikre, så hverken hesten eller dig glider. Dette skyldes materialet af gummi, hvilket også gør gummifliser skridsikre, hvilket er vigtigt for sikkerheden, når man har med heste af gøre. Det er derfor flere fordele ved at vælge gummifliser. Gummifliser kan i øvrigt også benyttes til ridebaner, galopbaner og lingeringsbaner.

Hvorfor er gummifliser det rette valg?

Der er flere fordele ved at benytte gummifliser i stalden, som gør gummifliserne til det ideelle gulvvalg for netop Jer.

  • Ved at vælge gummifliser som gulv, får du både et solidt underlag, der samtidig skåner hestens sener og led.
  • Går du op i bæredygtighed? Gummifliserne kan fås som bærerdygtige i materialet, da de producers af et genanvendeligt gummi, og det er derfor et mere miljøvenligt og bæredygtigt valg af gulvbelægning i f.eks. stalden.
  • Gummifliser har flere funktioner. De er både isolerende og resident over for urin, de giver dermed dig og dine heste et bedre staldmiljø.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *