Byggebloggen

Stedet at starte, når du skal i gang med et byggeri

Hus og have

Hvordan finder du den bedste a kasse?

De fleste arbejdende danskere bør melde sig ind i en a-kasse. På den måde er du bedst muligvis støttet, hvis du på et tidspunkt ender med at blive arbejdsløs. Men hvordan finder man egentlig frem til den bedste? Det er noget vi vil prøve at besvare i denne artikel.

Hvor meget spiller prisen en rolle?

Når man melder sig ind i en a-kasse, så er det først og fremmest vigtigt, at man finder frem til en rigtig god en, hvor man får en god behandling. Det er trods alt en meget sårbar situation man lige pludselig står i, hvis man bliver arbejdsløs og har brug for sin a-kasse. Det er derfor også meget vigtigt, at man har meldt sig ind i en, hvor man kan få en dejlig behandling og masser af hjælp.

Når det så er sagt, så er det også rart at melde sig ind i en billig a-kasse, hvor man ikke betaler særlig meget i måneden- Prisen er derfor også noget, som du skal kigge på. Men det er vigtigt at denne ikke er den afgørende faktor for om hvorvidt du melder dig ind i en bestemt a kasse eller ej.

Du kan bruge lidt tid en kedelig eftermiddag på at sammenligne priser mellem de forskellige a-kasser. Det tager sjældent særlig lang tid, da det er nemt at hoppe fra den ene hjemmeside til den anden. Og på de enkeltes hjemmeside kan du meget hurtigt se, hvad det ville koste for et eventuelt medlemskab hos dem. Vær opmærksom på, at der kan være forskel på medlemskaberne og dermed også hvad du ville skulle give for at være medlem hos dem.

Anmeldelserne kan afsløre meget

Ud over prisen skal du naturligvis også tage et kig på anmeldelserne. Det er netop gennem anmeldelserne at det bliver afsløret, hvis folk ikke har haft en god behandling ved den enkelte a-kasse. Det er meget rart for dig at finde ud af dette før du melder dig ind i en af dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *