Hyg dig i pausen fra byggearbejdet

Redaktionen Nyttige råd Leave a Comment

At være murer, tømrer eller noget helt tredje, hvor man skal være fysisk aktiv det meste af dagen, kan være hårdt for både krop og sind. Derfor vil vi i dette indlæg snakke lidt om, hvad man kan vælge at lave i pauserne mellem der ”blot” knokles derudaf.

Lav noget du finder interessant

Når du går til pause, så er det ikke alverdens tid man har til rådighed, før at pligterne kalder igen. Derfor er det en god ide at have klar på forhånd hvad du gerne vil lave. Er det et spil på mobilen der skal spilles, så husk at have mobilen ladet op, og hvis det er noget andet så have det klar.

Få et godt grin

Det er kun sundt at grine! Så hvis den aktivitet du laver, giver et smil på læben, er det bare et plus. Man kan få et godt grin på mange måder. Herunder bl.a. finde en hjemmeside der indeholder jokes, vittigheder og andet, hvis det er dette man søger. Det er blot én af mange valgmuligheder man har til rådighed, og hvis ikke dette er det du søger, så er det bare med at gå på jagt.

Læs en god bog

At læse en bog er en anden ting du kan give dig i kast med. Mange får ikke læst nok bøger da de simpelthen føler at tiden ikke er til det, men ved at tage en bog med til sin pause har man ikke denne undskyldning mere.

Husk at komme tilbage til arbejdet

Det kan være fristende at sidde lidt længere tid inde til pausen, men husk nu alligevel at komme ud til arbejdet igen i god tid. Det vil din chef helt sikkert sætte pris på, så der ikke kommer nogle klager og man i sidste ende ikke risikerer at miste sit job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.