Byggebloggen

Stedet at starte, når du skal i gang med et byggeri

Hus og have

Løsninger til huset og haven, som sparer dig tid

Er man husejer ved man, at det at skulle vedligeholde et hus og en have ofte kan være lidt af en krævende og ofte irriterende proces. Med fuldtidsjob kan det være svært at finde tid til i hverdagen og det ender tit med at blive en sur pligt. Der er dog en række investeringer man kan gøre sig, når det kommer til huset og haven som letter arbejdsbyrden og sparer dig tid.

Slip for de sure daglige pligter

Du kender til alle de der sure pligter som man bliver nødt til at udføre i hjemmet og som du altid skal tage dig sammen til at komme i gang med. Vi taler selvfølgelig her om en sur pligt som bl.a. støvsugningen. Du kan dog relativt nemt undgå denne ved at investere i en robotstøvsuger, som kan støvsuge for dig, hvor som helst og når som helst. Du kan således indstille den til at støvsuge dit hjem mens du er på arbejde og altid komme hjem til et rent og nydeligt hjem. Så bliver det ikke nemmere.

Få det enkelt og bekvemt og spar op til 70% på varmeregningen

Har du besluttet at pryde hjemmet med en brændeovn eller trænger den gamle i hjemmet til at blive udskiftet, så kan du med fordel investere i en træpilleovn, som bruger træpiller. Ved at vælge denne type ovn sparer du nemlig op til 70% på din varmeregning og så er denne løsning mindre tidskrævende i hverdagen.

Fordelene ved træpilleovnen er, at den er automatisk computerstyret og så har den et pillemagasin, der kun skal fyldes en gang om dagen eller sjældnere. Træpilleovnen sviner heller ikke, da du ikke skal åbne til brændkammeret for at påfylde piller og så har den en udnyttelsesgrad af varme på 90%. herudover kommer der også kun 0,4% aske af træpiller hvorfor askeskuffen kun skal tømmes ca. hver 14 dag. Denne type ovn har desuden også en ventilator, der fordeler varmen bedre rundt i rummet end en brændeovn og kan også blæse til andre rum end det den befinder sig i.

Slip for at klippe hækken og male træværket

En tidsrøver, når man har have er ofte græsset og hækken, der hele tiden skal klippes eller træhegnet, der konstant står og råber på en omgang træbeskyttelse. Der er dog forskellige investeringer du kan foretage hvor du samtidig også investerer i en hverdag fri for ekstra stress og får tid til at gøre det du har lyst til.

Du kan f.eks. købe en ven til robotstøvsugeren og købe en robotgræsslåmaskine, der kan klippe græsset for dig helt uden at du behøver at røre en finger. Men hvad så med den hæk eller det hegn tænker du måske? Her er en løsning at investere i et vedligeholdelsesfrit hegn som dette fra Schanflex.dk. Med dette hegn slipper du for at skulle gøre noget selv. Herudover får du et hegn, der skaber læ omkring din bolig, som bidrager til at få skabt ro og privatliv i dagligdagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *