Overvejer du at bygge eget hus?

Redaktionen Nybyggeri Leave a Comment

Rigtig mange danskere går med drømmen om at bygge deres eget hus helt fra bunden af, hvilket langt henad vejen da også kan være en fordelagtig løsning fremfor at købe et ældre hus. Et helt nyt hus skal eksempelvis ikke vedligeholdes de første mange år, hvorfor det da også kan vise sig at være billigere end et ældre hus, da dette tit skal renoveres løbende. Derudover giver et nyt hus en langt bedre udnyttelse af varme og el, da det er bygget efter moderne retningslinjer og dermed mere praktisk indrettet. Er du én af dem, der går med drømmen om at bygge eget hus, er der her nogle råd og vejledninger, inden du går i gang med dit byggeprojekt.

 

Tvivlsspørgsmål vil opstå

Inden du skal i gang med at bygge eget hus, opstår der i langt de fleste tilfælde tvivlsspørgsmål i forhold til, hvad der er den rigtige løsning for dig. Herunder er fordelene ved to forskellige varianter:

  • Vælg den rigtige byggegrund. Hvert år er der et kæmpe udvalg af grunde til salg i Danmark, og der er derfor rigtig gode muligheder, uanset hvor i landet, man befinder sig. Prisen på grunden vil selvfølgelig variere, alt efter hvilken landsdel, den ligger i. Vælger du at købe en tom byggegrund, har du dermed mulighed for at designe og forme dit hus præcis efter dine ønsker og behov
  • Riv et gammelt hus ned og byg op på ny. I allerede etablerede kvarterer, kan det være svært at finde tomme byggegrunde. Derfor er man i disse tilfælde nødt til at finde et ældre hus, man kan rive ned og bygge op igen. Dermed kommer dit nye og moderne hus til gengæld til at ligge i et område, hvor man ikke skal starte helt forfra med eksempelvis haver og træer.

 

Kontakt en entreprenør

Står du og skal til at bygge eget hus, kan det uanset typen af det valgte hus, dog være en god idé at henvende sig hos en entreprenør i forhold til råd og vejledning. Der er en masse ting, man skal tage stilling til, som en entreprenør kan være behjælpelig med at holde det forkromede overblik over. Er du eksempelvis fra Holbæk eller nærområdet ved Odsherred og skal i gang med eget byggeprojekt, kan du med fordel kontakte Claus Lomholt, da han er entreprenør med speciale i nybyggeri.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.