Byggebloggen

Stedet at starte, når du skal i gang med et byggeri

Boligforbedringer

Sådan brandsikrer du dit byggeprojekt

Noget af det værste der kan ske for en familie, er brand i huset. Man mister alle sine ejendele, og måske sker der personskader. Der er heldigvis rigtig meget lovgivning, når det kommer til brandsikring af hjemmet og krav til materialer. Når du bygger eller renoverer, er der dog en række ting, du kan gøre for at gøre det endnu mere brandsikkert.

Brug diamantboringer

Når du bygger hus eller renoverer og skal lægge diverse rør, kloaker og kabler ned i husets fundament, er det utrolig vigtigt at gøre disse huller brandsikre. Det kan gøres med diamantboring, som er meget fine boringer i beton. Det sikrer, at dine kabler etc. ikke starter en brand, selvom de bliver varme. Boringen efterlader et præcist rundt hul og kan tætnes med forskellige metoder.

Læs mere om diamantboringer.

Vælg brandsikre materialer

Når du bygger og renoverer, skal du generelt vælge brandsikre materialer. Det kan både være i form af maling, isolering og branddøre. Særligt gips, mursten og beton er meget modstandsdygtige overfor brand. Dog vil disse materialer på et tidspunkt have en nedsat bæreevne. Derfor er de kun brandsikre i et stykke tid under en brand.

Når du skal bygge et hus eller renovere, er du selv ansvarlig for, at huset er brandsikkert til gældende lovkrav. Det kan dog være en god idé at tage en fagperson indenfor brandsikkerhed med på råd, hvis du er i tvivl. Producenterne af de forskellige materiale kan oplyse dig om brandsikkerheden.

Fyns Vanværks- og Ledningsservice ApS tilbyder diamantboringer til overskuelige priser på Fyn, nær Odense. Derudover arbejder de også med servicering af vandbehandlingsanlæg og arbejder med vandværker, underboring, kloakrenovering, ledningsrenovering og PE-svejsning.

Arbejdet med vandværksanlæg omfatter bl.a. renovering af vandledning, etablering af nye forsyninger og udskiftning af pumper. Fyns Vanværks- og Ledningsservice ApS servicerer flere vandværker på Fyn 24 timer i døgnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *