Sådan finder du det bedste bredbånd

Redaktionen Boligforbedringer, Hus og have Leave a Comment

Internettet er efterhånden et behov fremfor et ønske i langt de fleste husstande. Du bruger det til at streame dine yndlingsfilm- og serier, du bruger det til at sende mails frem og tilbage med chefen. Det er også godt til at hente nye opskrifter og sætte en video på til de mindste, når de bare ikke vil falde ned. Men hvordan finder du egentlig det bedste bredbånd til den bedste pris? Lær mere her!

Sammenlign priser

Der er mange udbydere af internet i dag, og derfor er det også vigtigt, at du kigger på dem alle, før du vælger, hvor du gerne vil købe dit internet henne. Her kan du finde en oversigt over de forskellige udbydere af bredbånd. Priserne på linket er alle på et abonnement med 1000 Mbit hastighed. Det er det hurtigste, der tilbydes på markedet. Den nyeste teknologi er bragt i spil for at give dig internethastigheder, der ikke er set før.

Du skal dog være opmærksom på, at ikke alle udbydere kan tilbyde internet til netop din adresse. Derfor skal du undersøge ved hver udbyder, om de har kabler i nærheden af din husstand. Hvis du bor langt væk fra byerne, så kan du risikere, at der kun er én udbyder at vælge imellem, og så kommer det jo helt af sig selv.

Tjek om dit internet er godt nok

Hvis du går med tanker om, at du gerne vil have noget hurtigere internet, så er du ikke den eneste. De fleste husstande har efterhånden flere wifi devices pr. beboer, hvilket betyder at der bliver trukket mere og mere på din nuværende forbindelse. Især hvis du har nogle unge mennesker, der bruger meget tid på at spille computer med vennerne – det kræver rigtig meget internet. Så hvis du begynder at opleve, at dit Netflix eller din internetbrowser er langsommere til at loade end normalt, så er det nok på tide at skifte forbindelsen.

Test hastigheden

Hvis du stadig er i tvivl, om det nu også kan betale sig med hurtigere internet, så kan du teste, hvor hurtigt dit nuværende internet er med en speed test. En speed test, eller på dansk hastighedstest, kan tjekke både download og upload hastigheden på din nuværende forbindelse. Download er fx streaming af Netflix, mens upload er alle de ting, du selv lægger op på internettet. Hvis nogle af disse ligger ret lavt, så er det jo nemt at se, at 1000 Mbit vil gøre en kæmpe forskel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.