Byggebloggen

Stedet at starte, når du skal i gang med et byggeri

Boligforbedringer

Sådan kan du forny din boligindretning

Trænger indretningen i din bolig til lidt fornyelse og forandring? Nogle gange kan man trænge til lidt forandring i hjemmet, og du kan nemt skabe fornyelse i din bolig uden at købe nye ting og møbler. Herunder får du to gode bud på, hvordan du kan skabe et nyt frisk udtryk i din bolig. 

1.   Forny de gamle møbler 

Et par stole eller en sofa kan nemt få et helt nyt look med et nyt smart betræk i en frisk farve eller med en omgang maling. Du kan f.eks. vælge at male dit stuebord i en frisk farve, som passer til din stil. Det giver både rummet personlighed, og kan skabe en ny og hyggelig stemning i rummet. 

En anden god måde at skabe fornyelse i indretningen på, er ved at ompolstrer dine møbler. Det giver både nyt liv til dit møbel, og samtidig sikrer du dig også at dine møbler kan holde i mange år endnu. Ønsker du at skifte betræk på nogle af dine designermøbler, f.eks. en ompolstring af Arne Jacobsen stole, er det en god idé at lade en professionel møbelpolstrer stå for ompolstringen. Designermøbler er ofte dyre at anskaffe sig, og derfor er det vigtigt at ompolstringen bliver udført korrekt og med respekt for møblet. 

2.   Nye farver på væggene 

Friske farver på væggene kan give et rum ny energi. Du kan vælge at give alle vægge en omgang maling, eller du kan vælge blot at give én af væggene i rummet en anden farve end de andre. En farve som bryder med de ensfarvede vægge, er med til at give rummet et nyt frisk udseende. Det er en nem måde at skabe fornyelse på, og du kan selv vælge hvilken farve du synes passer bedst til rummet. Vælg en farve som passer til din indretningsstil, og som giver rummet den rette stemning. Det er kun fantasien som sætter grænser.