Se dit hus med nye vinduer

admin Boligforbedringer, Nybyggeri, Nyttige råd, Tophistorier

Gratis program giver dig nu mulighed for at se dit hus med nye vinduer og finde frem til den helt rigtige type vinduer, inden du træffer den endelige beslutning om udskiftning.

Det kan godt være svært at vælge hvilken type vinduer, der passer til huset. Skal det være to fags, sprossevinduer eller noget helt tredje. Med Velfac’s designprogram kan du med få klik se dit eget hus med forskellige slags vinduer. Alt hvad du skal gøre er, at uploade et billede af dit eget hus eller vælge et af eksempelhusene i programmet. Programmet er overraskende brugervenligt og du kommer hurtigt i gang med at afprøve forskellige designs.

Vinduerne har utrolig stor betydning for husets fremtoning. Ved at udskifte vinduerne kan huset ændre fuldstændig karakter både i positiv og negativ retning. Det er derfor meget vigtigt, at ofre den tid der skal til for, at træffe det rigtige valg af vinduer. Designprogrammet fra velfac kan være en god hjælp til at finde frem til det rigtige valg af vinduer. Du kan finde programmet på følgende link: www. Velfacdesigner.dk