Byggebloggen

Stedet at starte, når du skal i gang med et byggeri

Boligforbedringer

Skab nyt liv i en ældre bolig

Er din bolig gammel og nedslidt, kan du overveje at gå på udkig efter en ny bolig. Du kan selvfølgelig også forsøge at skabe nyt liv i boligen. Det kan du gøre på mange forskellige måder – selv med et begrænset budget. Boligrenovering og boligindretning er nøgleordene i denne sammenhæng.

Mangler du penge til dit renoveringsprojekt? Lån penge i banken

Et renoveringsprojekt kan være mere eller mindre omfattende. Det kan blive en dyr affære, hvis huset skal totalrenoveres, men det vil samtidig kunne forøge husets værdi, hvorfor det kan være værd at overveje. Ønsker du blot at renovere udvalgte rum – f.eks. køkkenet og / eller badeværelset, vil det være muligt at holde udgifterne nede på et minimum.

Er opsparingen ikke stor nok til at dække det planlagte renoveringsprojekt, vil det være hensigtsmæssigt at låne penge i banken. Har du en god og sund økonomi, vil du som udgangspunkt blive godkendt til et privatlån. Arbejdernes Landsbank udbyder lån til private, hvilket du kan læse mere om her: www.al-bank.dk/privat/

Maling og isolering kan gøre en verden til forskel

Det behøves ikke at være mere kompliceret end som så at skabe nyt liv i en ældre bolig. I mange tilfælde kan maling og isolering være dét, der skal til for at forvandle en bolig. Såfremt et hus er dårligt isoleret, vil det typisk være dyrt at opvarme, ligesom der kan opstå fugt o.l.

Det er fornuftigt at få malet alle vægge, lofter og gulve fra tid til anden. Har du ikke erfaring med at arbejde med en malerpensel, kan du tage kontakt til en professionel maler, som hurtigt kan friske boligen op med en omgang maling. Lyse farver bør være at foretrække, hvis man har et oprigtigt ønske om at give boligen mere liv og sjæl.

Føler du dig fortabt? Kontakt en professionel indretningsarkitekt

Der er ingen, der kender din stil lige så godt som dig selv. Det behøver dog ikke at forhindre dig i at få hjælp på indretningsfronten. Vil du ikke gå på kompromis, kan du kontakte en professionel indretningsarkitekt, som ser muligheder frem for begrænsninger.

Har du problemer med at indrette din bolig, så find hjælpen til din boligindretning her. Hjælpen er nær, så hvad venter du på? Tag kontakt til en dygtig indretningsarkitekt i dag og forkæl din bolig.

Få skiftet tag og vinduer

Tag og vinduer er typisk det, der trænger mest til at blive skiftet, når man bor i en ældre bolig. Har du også indset, at boligens tag og vinduer er slidte – og i værste fald utætte – skal du få gjort noget ved det hurtigst muligt.

Det er ikke helt omkostningsfrit at skifte tag og vinduer, men det vil kunne spare dig for mange bekymringer i fremtiden. Skal du engang sælge din bolig, vil det desuden være en stor fordel, hvis du kan fremvise en bolig med nyt tag og nye vinduer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *