Byggebloggen

Stedet at starte, når du skal i gang med et byggeri

Hus og have

Skal du flytte? Her er en smart ide

Du har måske prøvet, at stå i en situation hvor flytningen fra en bolig til den næste ikke helt er synkroniseret. Det sker ofte i forbindelse med et hussalg, hvor man måske er gået med til en hurtigere overtagelse end planlagt. Her har du behov for at finde et tag over hovedet, for både dig og dine ting, i en kortere periode.

I sådan en situation kan du leje en container til dine ting. Det smarte er at du kan containeren leveret direkte til den adresse du flytter fra. Her kan du bruge den tid du skal have til at pakke alle dine ting ind i containeren. Om det er en uge eller en måned – det betyder ikke det store.

Når du har pakket din container kan du få den flytte lige hvorhen du ønsker. Har du en midlertidig bopæl, hvor du ikke har brug for de ting, du har pakket i containeren, kan du få den flyttet hen til en indhegnet og videoovervåget plads. Flytte containeren kan blive stående der, indtil du har brug for den. Når du har fået nøglerne til din nye bolig, kan du ringe og få containeren leveret direkte til døren. Igen kan du tage dig god tid til at pakke containeren ud og få tingene på plads. Når du er klar ringer du og får containeren afhentet.

Har du bare brug for ekstra plads?

I de tilfælde hvor du bare har brug for noget mere plads, kan du også med fordel leje en container. Containeren kan stå hjemme hos dig, hvis du har plads og brug for at tingene skal være nemt tilgængelige. Alternativt kan du leje en container som står på en fast plads, der er indhegnet og videoovervåget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *