Stop tyven – lav dit hus indbrudssikkert

Redaktionen Boligforbedringer, Lov, ret og råd, Nyttige råd Leave a Comment

Ingen bolig er 100% indbrudssikker, men du kan gøre det så besværligt som muligt for tyven, at komme ind i din bolig og ikke mindst gøre det lige så besværligt for ham, at komme ud igen med dine ting.

Hvis du har oplevet at have indbrud i din bolig, har du sikkert også overvejet at investere i en alarm. Alarmer kan være gode til at stresse tyven, men inden du bruger penge på alarmer er det en god ide at tyverisikre alle indgangsveje til dit hjem.Yderdørene skal have moderne cylinderlåse. Simple cylinderlåse kan let bankes/dirkes op og det kan være svært, at overbevise forsikringen om, at døren overhovedet var låst hvis der sker indbrud. Vinduerne skal være forsvarligt haspede, men skal stadig kunne åbnes indefra i tilfælde af brand.

Hvis tyven alligevel er kommet indenfor, kan du gøre det så besværligt som muligt for ham, at komme ud med dine ting. Mange huse har en havedør som kan åbnes indefra, ligesom mange yderdøre har en drejelås som kan åbnes indefra uden nøgle. Her kan du med fordel montere en ekstra lås, som kun kan åbnes med nøgle eller kode. På den måde kan du gøre det svært for tyven at løbe med fladskærmen eller andre store ting, for det er alt andet lige lettere for tyven, at bære tyvekosterne ud af en havedør, end at skulle slæbe det hele ud af et lille vindue.

Læs mere her:

www.stopindbrud.dk

Det kriminalpræventive Råd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.