Byggebloggen

Stedet at starte, når du skal i gang med et byggeri

BoligforbedringerHus og have

Tid til at renovere

Nu og da finder man et tilbud man simpelthen ikke kan sige nej til. Måske falder man over det der lækre ur, man bare må eje, eller måske var der de nye højtalere til stereoanlægget. Det kan også være man er forfalden til mode og ende med at købe de nye italienske designer sko, eller et nyt jakkesæt. Uanset hvad kan ingen af os sige sig fri for at ryge i fælden nu og da. Men til tider sker det, at man laver et køb der kan blive lidt mere alvorligt end et nyt ur.

Som f.eks. da man købte det der håndværkerilbud på landet. Ideen var jo god, ungerne ville have et sted at vokse op med naturen lige ved døren. Man ville have den der have at tulle rundt i når man får fri. Det lød perfekt. Desuden trængte huset til en kærlig hånd, så man kan få udlevet sin indre handyman, men hård hud på hænderne og maling i håret. Det er bare så trist når man så opdager at man måske ikke er så stor en håndværker som man havde håbet. Eller når der komme lidt flere møder, end man havde regnet med. Hverdagen tager bare meget af ens tid, så det kan være svært at finde tid til det hele.

Så i stedet for at få grå hår og opgive det hele, er her et par tips til hvordan du kan få nogle af opgaverne ud af verden.

Først og fremmest kan man ordne gulvene. Et ny slebet trægulv kan give et rum et helt nyt look. Det er bare så pokkers besværligt at gøre selv, og desuden er der slet ikke nogen garanti for at det stykke arbejde man laver kommer ti at se ordentligt ud. De gulvslibere man kan leje er nemlig sjældent i god stand og kan rent faktisk gøre det hele værre. Nej, gå hellere til en fagmand. Gå online og find nogle gode tilbud. Undersøg her mulighederne. GK Service har 5 års erfaring og har meget fordelagtige priser. Desuden burde deres gode anmeldelser tale for sig selv.

Hvad kan man eller gøre for at give huset et løft? Måske skulle man udskifte dørene. Dette kan ligesom gulvslibningen give huset et helt andet indtryk. Det kan dog blive en bekostelig affære, da man ikke kun skal medregne dørenes pris. Det koster også at få dem sat monteret, for slet ikke at tale om hoveddøren, der kan løbe op i mange tusinde kroner. Derefter skal man huse de nye dørhåndtag og låsene. Her kan det anbefales, at man igen bruger lidt tid online og leder efter gode tilbud. Du kan få en rigtigt god deal her, på dine nye låse. Der er et hav af muligheder, og forskellige grader af sikkerhed. Måske ønsker du systemnøgler og forøget sikkerhed. Eller måske tager du chancen med et sæt almindelige låse. Ellers er mange låsesmede også leveringsdygtige i alarmsystemer og kan ofte sammensætte en helt sikkerhedsløsning til dig. Så det er bare at komme i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *