Design

Vælg de rigtige møbler til dit nye hjem

Redaktionen Boligforbedringer Leave a Comment

At bygge et helt nyt hus eller gennemrenovere det gamle kræver enorme mængder tid og energi, og ofte lægger man også en del penge i projektet. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at få en ordentlig finish på projektet, så alt dit hårde arbejde kommer til sin ret.

En af de ting, du skal være opmærksom på, er, hvordan du indretter dit hjem. Hvis du har gennemrenoveret hele huset, og så flytter alle dine gamle møbler ind præcis som de stod før, kunne du næsten lige så godt have ladet være med at renovere. En af de bedste ting ved at renovere eller bygge om er nemlig, at du næsten får et helt nyt hus – så hvorfor ikke vise det frem?

Dine møbler er dit hus

Møblerne er det allerførste, man lægger mærke til, når man træder ind i et hus. Hvordan selve husets skal ser ud, er faktisk helt underordnet for, hvordan vi oplever huset. Du kan sagtens have et gammelt, nedslidt hus, som ser topmoderne ud, hvis du indretter det rigtigt. Omvendt kan dit topmoderne og nyrenoverede hus også ligne en gammel hytte, hvis du fylder det med slidte og ødelagte møbler.

Mange begår den fejl, at de køber det nyeste nye, når de skal indrette et nyt hus. Det er i og for sig ikke en dårlig idé, men det betyder ofte, at huset er umoderne efter 5-10 år, fordi møblerne er alt for tidstypiske. Det kan i stedet være en god idé at se efter møbelklassikere, som passer ind i de fleste hjem og giver din indretning en meget lang holdbarhed.

Klassiske designermøbler kan være lidt dyrere, men til gengæld er de i god kvalitet, og du kan sælge dem videre næsten uden tab, hvis du plejer dem rigtigt, mens du har dem. Hvis du ikke vil sælge dem, kan de ofte gå i arv til andre familiemedlemmer, for der er altid efterspørgsmål på flotte møbelklassikere.

Find din egen stil

Selvom jeg altid vil opfordre dig til at indrette dit hjem så flot som muligt, betyder det ikke, at du skal kopiere det første det bedste boligmagasin, du læser. Du kan bruge boligmagasiner til at få inspiration og pejle dig ind på din egen stil, men når du står i butikken, skal du vælge de møbler, der taler til dig. Dit hjem er dit visitkort, og det er her, du virkelig kan udtrykke din personlighed. Derfor er det vigtigt, at du indretter dig med de møbler, du kan lide, hvis du skal føle dig tilpas i dit hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.