Vær kreativ på dine vægge

Redaktionen Boligforbedringer

Det kan til tider være svært, og ikke mindst kedeligt med hvide vægge. Men hvad kan man gøre i stedet? Male sine vægge? Spartle væggene? Tegne på væggen eller bruge fototapet? Det hele kan give en super fed effekt, bare det gøres rigtigt. Det er nemlig ikke altid det er det nemmeste valg, hvis du selv skal i gang med at tegne.

Spartling af vægge

Hvis du er til det rustikke, og sandede vægge så skal du have en spartlet væg. Det tager måske lidt tid, men udseendet er noget af det fedeste. Men hvis ikke du gør det rigtigt, kan det sagtens blive noget rod. Start med at køb en spand spartelmasse, hvis du vil have den farvet bland den op med en smule maling. Spartel massen på i et tyndt lag med en spartel, det er lige meget, hvis ikke det er jævnt. Lad det indtørre i 48 timer + – og derefter tag spartlen og spartel det rustikke af. Så den får en pæn glat overflade. Det sviner så brug evt. noget underlag under, eller blot støvsug når du er færdig.

Fototapet hvad er det?

Fototapet er tapet med print. Du kan få noget der allerede er printet, men også noget med eget print på. Det er genialt til hvis du har egen virksomhed, og skal have noget fedt print på væggene. Det smarte er at du helt selv kan sammensætte noget. Det er dit valg hvilket print du har, men du skal dog for det meste selv sætte printet op. Du får leveret tapetet, men skal selv sætte det op med tapetklister. Det er ikke ret svært at selv sætte det op, det kræver bare klister, og en rulle, og så går du bare i gang. Det fede er at det er dig som bestemmer hvilket print det skal være, og det bliver leveret i højeste kvalitet.