Byggebloggen

Stedet at starte, når du skal i gang med et byggeri

Hus og have

2 gode måder at bruge klinker på i boligen

Klinker i boligen kan bidrage med meget til indretningen i boligen, men det kan være udfordrende at få det fulde overblik over, hvad de kan bruges til, hvordan de skal bruges, og hvad man skal være opmærksom på, når man skal vælge nye klinker. Dog bør du ikke fortvivle, da du i denne guide får gode råd til netop dette, og du får også råd til to gode måder, hvorpå du kan bruge klinker i boligen.

Gulvklinker giver linjer og flot udseende i mange rum

Du kan bruge klinker til gulve i eksempelvis bryggers og køkkener og sågar også køkkenalrum, hvis du får valgt de rette klinker. Klinker bidrager godt til indretningen, fordi de skaber nogle skarpe linjer, som giver indretningen noget god og spændende dynamik. Dette kan bruges i flere rum i boligen. Når du skal finde gulvklinker, er det vigtigt at finde et passende materiale. Er det til køkkenet, er der risiko for, at noget bliver spildt, og i bryggerset er der risiko for, at det kan blive beskidt, hvorfor det er vigtigt at finde klinker, der er slidstærke og let kan rengøres til rum som disse.

Badeværelsesklinker har god effekt

Du kan også lægge klinker i badeværelset, og det kan du gøre til ekstra fordelagtige priser. Her skal du også være opmærksom på at få valgt slidstærke fliser, mens det er vigtigt at få valgt nogle farver, som stemmer overens med indretningen og giver den dynamik, du ønsker. Derudover spiller størrelsen og formen af klinkerne også en større rolle. Større klinker giver færre linjer, hvilket bidrager mere til en minimalistisk indretning. Hvis dette ikke ønskes, er en mulighed at vælge nogle mindre klinker, som giver lidt flere linjer. Derudover er det også muligt at skære nogle typer af klinker til, så det er muligt at lave unikke mønstre på badeværelset.