3 måder din bolig kan forbedres

Redaktionen Boligforbedringer

Mangler boligen nogle opdateringer? Ser det slidt og brugt ud? Så er det måske tid til nogle boligforbedringer. Om det så enten er haven der skal ryddes op, købes nyt udstyr eller om nogle professionelle skal hyres, der er mange måder at forbedre din bolig på.

Du kan altid kontakte Ejendomsservice i København, hvis du har brug for hjælp til det ene eller andet, eller også så læs videre, og find noget inspiration til dine boligforbedringer.

Ryd op i haven

Måske er det på tide at få en pæn have lagt. Det er nemt at glemme haven, når man rydder op og gør rent i huset. Det er hårdt at rydde op i haven til at starte med, men det skal nok blive en vane efter et stykke tid, ligesom støvsugning. Start med at slå græsset og klippe hækkene. Planlæg hvordan den nye have skal se ud. Skal det gamle gyngesæt fjernes? Hvad med en ny grøntsagshave i stedet for? Få fat i noget grønt der vokser godt i dette klima; kartofler, løg, squash, salathoveder. Måske endda nogle hindbærbuske. Så kan man lave marmelade om sommeren. Så find den gamle hækkeklipper frem, og få lagt en ordentlig have.

Powerwash

Powerwashing er en kraftig stråle af vand, der skubber alt skidt fra en overflade. Det er hurtigt og nemt. Din bolig kommer til at se helt ny ud efter en omgang powerwashing. Alt det skidt der har lagt sig på fliserne, væggene og taget, kan alt sammen blive renset af. Hvis dine fliser var grå da de blev købt, men de er brune nu, så skal man overveje en god omgang powerwashing. Det er nok den nemmeste og hurtigste måde at forbedre boligen på. Så hvis man er typen der ikke har tid til den store indsats, når det kommer til boligforbedring, så overvej powerwash.

Hyr nogle professionelle

Er boligen bare helt fortabt? 80’er køkken, væg til væg-tæppe, misfarvede vægge. Lyder dette som din bolig? Måske burde man overveje at hyre nogle professionelle. Både til at forbedre boligen, og for at holde boligen forbedret. Den tid man sparer ved at hyre malere og tømre er mere værd end pengene det koster. Hvis man er en del af en andels- eller boligforening i København, så kan det være at man allerede betaler for ejendomsservice. Så kom i gang med noget boligforbedring, så har man noget dejligt at komme hjem til efter arbejde.