Tænk dig om før du køber hestestrøgelse

Redaktionen Uncategorized Leave a Comment

Jeg har  det godt, hvis min hest har det godt! Min hest har det godt, hvis den bliver passet og plejet, hygget om, nusset og elsket… heste har det ligesom os mennesker, hvad det angår. Vi er afhængige af kærlighed og omsorg, det samme er de! Så hvorfor ikke give dem den ekstra omsorg og kærlighed, de jo fortjener… jeg får det i hvert fald bedre af det! 🙂

Når jeg skal hygge om min hest, snakker jeg med den og strigler den. Derudover går jeg meget op i, at den så vidt muligt altid står rent og pænt. Den er sikkert lidt ligeglad med, om båsen bliver rengjort hver eller hveranden dag, men det er jeg ikke!

Jeg går meget op i, hvad min hest står på af materiale, og hos dansktraemel.dk har de forskellige former for strøgelse, bl.a. Strøgelse til heste, af den bedste kvalitet.

Jeg går som oftest efter den naturlige hestestrøgelse, da det er miljørigtigt og suger rigtig godt. På den måde vil der heller ikke være så meget ammoniak i boksen, og derfor vil hesten også have det bedre sunhedsmæssigt. Derudover er strøgelsen renset for støv, hvilket resulterer i, at der ikke forekommer luftvejsgener. Jeg kan klart anbefale Dansk Træmel, for de går virkelig op i, at produkterne bliver så miljøvenlige som muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.