Byggebloggen

Stedet at starte, når du skal i gang med et byggeri

Boligforbedringer

Pift dit håndværkertilbud op

Når man flytter ind i et håndværkertilbud, kan man hurtigt miste inspirationsglæden og overskuddet, da der utallige små og store ting, der skal fikses og renoveres. Vi vil gøre hele situationen lidt mere overskuelig for dig ved at samle de 3 tips til, hvordan du kan shine dit håndværkertilbud op.

 

Bring lyse elementer til dit køkken

Køkkenet er et af de mest centrale rum i en bolig, og det betyder derfor meget, at det altid ser indbydende og præsentabelt ud. Det gode ved et håndværkertilbud er, at du kan bygge dit køkken, lige som du har lyst til, da et rigtigt håndværkertilbud næsten er faldefærdigt.

Hvis du er en af de personer, som oftest har et rodet køkken, er det nødvendigt, at du holder materialerne på dit køkken i lyse farver og med et minimalistisk design.
Vi vil anbefale, at du anskaffer dig en lys marmorbordplade til dit køkken. Det ser helt vildt eksklusivt ud og man tager lidt afstand til det upersonlige og meget rene look, som oftest associeres med det minimalistiske look.
Marmorbordpladen vil give dine besøgende en wow-reaktion, og er det ikke det man gerne vil opnå, når man renoverer?

Skab den røde tråd

Badeværelset er også et rum som betyder meget for helhedsindtrykket af lejligheden. Desuden er badeværelset ofte det rum, der er i dårligst stand, når man køber et håndværkertilbud. Derfor burde du investere din tid her.
Da badeværelset ikke er et rum, der får specielt meget lys, er det en god ide at holde sig fra alle mørke materialer.
En marmorplade og håndvask er igen essentiel her. Det giver noget eksklusivitet til badeværelse, og får det virkelig til at fremstå unikt.
Desuden skaber du den røde tråd igennem køkken og badeværelse, som straks vil binde hele din lejlighed sammen.

Grib muligheden for akustikloft

Håndværkertilbuddet giver dig mulighed for en gennem renovering af boligen, og det er helt sikkert til din fordel.
Et koncept som ikke er så udbredt endnu, men som du vil få stor gavn af, er et akustikloft. Støj og høj larm bidrager til et dårligt indeklima, som i mange tilfælde kan føre til øget stress. Akustiklofter absorberer larm og støj og vil give et fredeligt indeklima. Akustiklofter fås hos Faceceilings uden synlige samlinger eller skinnesystem, så du ikke behøver at gå på kompromis med designet.

Hvordan finansierer jeg det?

Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal finansiere disse forbedringer, har vi et godt råd til dig.
Den gode løsning for dig ville være at få et ejerpantebrev. De mest populære pantebrevslån er ejerpantebrev i andelsbolig, ejerbolig eller i en bil.
Med et ejerpantebrev er det lettere og meget billigere for dig at optage lån, da du stiller sikkerhed i nogle af dine værdier. Det er den mest fordelagtige løsning til at finansiere de lidt større renovationer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *