Skal du friske dit gamle gulv op eller få lagt et nyt?

Redaktionen Hus og have Leave a Comment

Gulvet bliver brugt hver dag, derfor vil det på et tidspunkt blive slidt. Måske du på dit trægulv eller tæppe kan se et spor, der hvor du plejer at gå? Så kan det være tid til enten at friske gulvet op eller lægge et nyt. Har du gulvtæpper, så kræver det nye, de kan sjældent repareres pæne.

 

Hvad skal du vælge?

Det kan være svært at svare på, hvad der kan betale sig for dig, men noget af det, som du skal have med i din betragtning er, hvor mange penge, du vil bruge på det? Og om du har pengene til det? Hvis du mangler penge, kan du her læse om, hvordan du får penge til et nyt gulv. Derudover så er det vigtigt, at du kigger på økonomien på den korte og den lange bane og derfra vurdere, hvad du vil.

 

Gammelt trægulv kan blive som nyt igen

Har du trægulv, som kan slibes, så er det helt klart en mulighed, det vil gøre at fedt, skidt og snavs vil forsvinde og gøre dit trægulv helt nyt igen. Her kan du vælge enten at få et firma til at slibe dit gulv, så får du et professionelt resultat, men som også kan løbe op. Det er også en mulighed, at du selv sliber gulvet, hvilket du kan gøre noget billigere end ved at vælge professionelle til opgaven.

 

Nyt gulv

Hvis du har et klik-gulv, som består af 3 mm rigtigt træ, så anbefales det ikke, at du sliber det, da du meget hurtigt vil komme ned til MDF pladen, som selve gulvet er lavet af.  Her vil du ud at skulle investere i et nyt gulv, hvilket vil være en investering, da det hurtigt render op. Det samme gør sig gældende, hvis du har gulvtæpper i din bolig, som er slidte. Så er det nødvendigt for dig at skifte dem, da de ikke kan repareres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.