Byggebloggen

Stedet at starte, når du skal i gang med et byggeri

Boligforbedringer

Stop tyven fra fri adgang til tagselvbordet – få en husalarm

Det er ingen hemmelighed, at der er nogle mennesker, der ikke kan kende forskel på dit og mit. Hvad end det er kleptomani, respektløshed eller økonomiske problemer, der driver tyven til at sætte kobenet til din vindueskarm, er i bund og ligegyldig for dig. Du er blot interesseret i at holde de ubudne gæster ude af boligen, så du ikke skal have dine smykkers velbefindende i tankerne, når du tager på arbejder eller i byen. Med en alarm til huset er du et trin tættere på at holde dit hus indbrudsfrit.

3 gode årsager til, at du har brug for en alarm

I Danmark bliver der begået omkring ét indbrud hver 12. minut. Det er ikke en sjov statistik, og det sætter os faktisk som et af de lande i Europa, hvor der begås flest indbrud pr. indbygger. Er du stadig ikke overbevist? Her har du 3 gode grunde til at investere i en husalarm allerede i dag.

Forhindr indbrud præventivt

Alarmsystemer har vist sig at virke præventivt på indbrud, og de fleste tyve går forbi huse, hvor de tydeligt kan se alarmklistermærket i vinduerne. Det er simpelthen ikke besværet værd. En god alarm kan derfor forhindre indbrud – også selvom den aldrig rigtig kommer i brug.

Øg trygheden i hjemmet

Det er lidt lettere at hygge sig og slappe af på fridage, hvor man forlader hjemmet i længere tid, hvis man ved, at der er en alarm, der får eventuelle tyveknægte til at få benene på nakken, når den begynder at larme. En øget tryghed i hjemmet skaber en roligere hverdag.

Alarmer bliver smartere

Den digitale verden er i fremdrift, og du kan derfor skaffe alarmer, der kan kobles op til en app på din telefon, så du har fuld kontrol, uanset hvor du er i verden. Det samme gør sig gældende for alarmer med indbygget kamera. Her kan du altid følge med i, hvad der foregår.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *