Få luft i økonomien med den helt rigtige varmepumpe

Redaktionen Boligforbedringer Leave a Comment

Der er mange penge at spare ved at installere en varmepumpe i hjemmet. Og endnu flere penge at hente ved at vælge den helt rette model. En varmepumpe giver nemlig luft i økonomien, da du mindsker dit energiforbrug langt mere end ved andre former for varmeanlæg.

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe er et varmeanlæg, der kan udnytte varmen i jorden eller luften til at opvarme din bolig. Varmepumper bruger el, men de er langt billigere og mere miljøvenlige i drift end almindelig elvarme. Faktisk anvender en god varmepumpe kun en fjerdel af det elforbrug, som en radiator eksempelvis bruger på at varme dit hus op.

Tre forskellige typer varmepumper

Inden du vælger din nye varmepumpe, så er det væsentlig at overveje hvilken af de tre former for varmepumper, som du ønsker. Der findes nemlig følgende tre typer varmepumper:

  • Luft til luft varmepumpe:Udnytter varmen i luften udendørs. Den fungerer ved at varmen hives ud af luften og hernæst cirkuleres ind i huset. Denne type varmepumpe fungerer hele året stort set uanset boligstørrelse.
  • Luft til vand varmepumpe: Udnytter den varme der allerede er i et rum eller udendørs til at skabe mere varme. Denne type varmepumpe kræver ikke særlig meget plads.
  • Jordvarmepumpe:Udnytter den solenergi, der er lagret i jordens øverste lag. Jordvarmen ledes til varmepumpen gennem en væskeslange, der er gravet 1 meter ned i jorden. Metoden er så effektiv, at et jordvarmeanlæg sagtens kan være husets eneste varmekilde. Denne model fungerer hele året uanset boligstørrelse.

3 gode grunde til at vælge en Samsung varmepumpe

Når du har valgt hvilken type varmepumpe, som du ønsker til dit hus, så er det vigtigt at du også vælger den rigtige varmepumpe producent. Hertil kan Samsung varmepumper anbefales. Herunder finder du 3 gode grunde til at investere i en Samsung varmepumpe:

  1. Et lavt lydniveau
  2. Høj effektivitet
  3. Indbygget Wi-Fi

Samsungs luft til luft varmepumper sikrer alle en lav lyd, så du undgår unødig ekstra støj i hjemmet. Det er ikke alle varmepumper på markedet, som tager særligt højde for lydniveauet. Med en Samsung varmepumpe er du derudover sikret høj effektivitet. En Samsung luft til luft varmepumpe har en effekt på 4150 watt, hvilket garanterer en høj ydelse for de penge, som investeres i produktet. Investerer du i en Samsung varmepumpe vil du på sigt kunne mindske din elvarmeregning med 75%. En ekstra smart detalje ved en Samsung varmepumpe er den indbyggede Wi-Fi funktion. Med denne funktion kan du nemt styre din varmepumpe gennem en gratis app. På den måde kan du helt selv kontrollere, hvor stort dit varmeforbrug skal være samt, hvilken temperatur du ønsker i husets rum.

Spar mange penge ved en Samsung varmepumpe

Det lave lydniveau, den høje effektivitet og den indbyggede Wi-Fi funktion er bestemt ikke de eneste fordele ved at købe en Samsung varmepumpe. Når du investerer i en Samsung varmepumpe, vil du i løbet af få år kunne spare flere tusinde kroner på din varmeregning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.