Alt kan godt være pænt på facaden og så også være det indenunder

Redaktionen Boligforbedringer

I det moderne samfund snakker vi en masse om, hvordan alt ikke altid er, som det ser ud på facaden. Men en facade er mange ting, og lad os da lige få slettet alle de negativt ladede meninger fra vores tanker, så vi kan lukke af og zoome ind på den slags facade, vi er interesserede i. Den negativt ladede slags facade er den, som man holder op mod omverdenen og udadtil generelt. Den vidner ofte om noget, som den egentlig slet ikke er. Men det er altså ikke tilfældet her. Vælger du Vimex til din facade, så er det præcis ligeså god kvalitet, som den ser ud på facaden- hvis ikke endnu bedre!

En facade intet for byggeri kan også være mange ting. Måske er du på udkig efter løsningen til det helt store projekt- til det projekt, hvor hele huset måske skal forkæles med en lækker facade.

Måske er du bare interesseret i én væg, én mur eller lignende, der skal adskille sig lidt fra de andre, for at pimpe huset lidt op.

Det er ikke et tilfælde at Vimex og vidunderligt starter med selv samme bogstav

Der er ingen tvivl- sagen er klar. Vimex er intet mindre end vidunderligt. For hvad Vimex kan tilbyde stopper slet ikke ved facader, langt fra endda. Udover facader af alverdens materialer, træ, metal eller hvad end dit hjerte begærer, så kan de også tilbyde løsninger til haven! Det er både i form af hegn og terrassebrædder. Terrassebrædder er også en verden for sig selv- skal det være træ eller komposit? Mange valg, og de er alle dine og hvis det skulle ske, at du fik brug for råd, hjælp eller ekspertise til at navigere i de mange valg, er Vimex aldrig længere end et opkald væk.