Paller. Hvad er de for nogle? Og hvilken slags skal man vælge?
Ja, der er mange spørgsmål, og nogle gange kan man ikke se skoven for bare træer. Mulighederne er mange, hvilket er godt, fordi det sikrer dig, at du kan få en løsning til enhver situation- du skal bare lige lære at orientere dig i det, der kan virke som en jungle af STEA paller.
Der er den helt klassiske Europalle, også kendt som EUR-pallen. Og det er ikke så underligt, at der er så mange der kender dem. Det er nemlig en oldgammel klassiker, der er bevaret af en såre simpel grund- netop, at den virker. Den er træfsikker til transport af gods og særligt det tungere gods.
Men europallen, den klassiske europalle, er til gods, stort gods, der kan stables. Men hvad med det mindre, mere mobile gods. Jo det er der også en løsning til. Den kommer i form af pallerammer. Her kan du altså beskytte samt samle dit gods- det er særligt smart til dig, der transporterer store mængder af småt gods.
Paller til alle- de små miljøbevidste til den store virksomhed
En klimavenlig palle er naturligvis også udviklet- en såkaldt letvægtspalle. Det er altså den bedst mulige fusion af de klassiske palleegenskaber, kombineret med bæredygtige materialer, der giver pallen et mindre co2 aftryk.
Dog kan det også være tilfældet, at der ikke er mulighed for at få pallerne igen derfra, hvor man leverer til. Derfor findes engangspallen også, som er ligeså funktionsdygtig som enhver anden palle på vel og mærke én strækning.
En palle kan også blive for stor. Og for at du ikke selv skal i gang med saven, så findes der såmænd også en halvpalle- som navnet siger det, så er det en palle, men i halv størrelse. Særligt godt til den mindre private virksomhed.