Brug en gaffeltruck til at løfte vægten fra dine skuldre

Redaktionen Udvalgte artikler Leave a Comment

Fører du et erhverv eller en virksomhed, hvor du har behov for at løfte, stable og transportere gods, men mangler midlerne til det? I så fald ville det være oplagt at investere i en Gaffeltruck. Det er vigtigt at kunne transportere tunge genstande sikkert rundt og med så lille risiko for uheld som muligt. I den henseende er Doosan førende inden for gaffeltrucks, da der er både fokus på kvalitet og sikkerhed. Deres trucks er driftssikre og meget betjeningsvenlige, samtidig med at de er produceret i et holdbart materiale, så der ikke kan stilles spørgsmål til ydeevnen.

Det er altså vigtigt at have fokus på sikkerheden og kvaliteten, når man skal købe en gaffeltruck, og når man har den del på plads, så vil den være en udsøgt mulighed for at lette arbejdet en smule og få fragtet tunge læs rundt uden problemer.

Forskellige typer af gaffeltrucks

Når du skal investere i en ny gaffeltruck, er det vigtigt at vide, at der er flere forskellige typer at vælge mellem. Hos Doosan handler de med tre forskellige typer af trucks; Gas-trucks, el-trucks og dieseltrucks.

Der er mere end 25 forskellige modeller af gas-trucks, som har kapaciteter fra 1500-7000 kg og derfor er meget stærke og kan klare det tunge læs. De er lavet i solid kvalitet og har alle sammen en høj ydeevne, mange hestekræfter og øget trækkræft.

En el-truck er et oplagt valg, hvis man vil spare lidt på omkostningerne. El-trucken er bygget på kvalitetsmateriale og koster langt mindre i brændstof end en dieseltruck, samtidig med at dens batteri holder i længere tid. Den kan oplades om natten, og så er den ellers klar til at blive sat i arbejde næste dag.

Er det en dieseltruck, man overvejer, så har de hos Doosan udviklet en ny dieselmotor, der renser udstødningen efterhånden, som den kører og derved har en årlig besparelse på omtrent 25 procent. Ud over det er der også mange andre fordele ved en dieseltruck, så som at man får en øget arbejdseffektivitet, fordi der ingen driftstop er på trucken, og den derfor kan arbejde hele tiden.

Der er mange forskellige muligheder og ting at tage til overvejelse, når man skal købe en gaffeltruck, hvor det blandt andet er vigtigt altid at gå efter høj kvalitet på gaffeltruck service.

Find den gaffeltruck som passer til netop dit behov

Du kan se et forskelligt udvalg og finde din nye gaffeltruck til salg inde på Doosans hjemmeside. Hvis du er i tvivl om, hvilken gaffeltruck du skal vælge og ikke er helt sikker på, hvad der ville opfylde dine behov, så kan du altid få hjælp og rådgivning. De har mange års erfaring og kan derfor tilbyde professionel hjælp og rådgivning, så du kommer afsted med den helt rette truck. Der er både mulighed for at ringe eller sende en mail afsted, hvis der er noget man er i tvivl om og har spørgsmål.

Se her gaffeltruck til salg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.