Hold dit tag fri for alger

Redaktionen Boligforbedringer Leave a Comment

Der kan være flere årsager til, hvorfor man gerne vil have foretaget en algebehandling af sit tag. For det første ser det bare ikke ret pænt ud med grønne og brune plamager på taget. Derudover er alger også skadelige for taget, da alger medfører fugt og forringer tagets holdbarhed. Alger og mos er generelt et fænomen, som vi mennesker ofte oplever, og vi opdager mos og alger ved, at vores hus, træværk eller tag får et grønligt skær, der hverken syner kønt eller sundt. Selve helhedsindtrykket af huset kan blive ret kedeligt, hvis farverne ikke får lov til at skære i gennem grundet alger, der bliver ved med at udvide sit område.

 

Spar penge

Dog kan du med den rigtige vedligeholdelse samt den rette algebehandling nemt undgå alger i fremtiden. De fleste husejere er generelt dårlige til at behandle alger, men det giver alligevel ret god mening at gøre et forsøg. Du kan nemlig spare en hel del penge, da du undgår at skulle betale for reparationen af skaderne på dit tag. I værste tilfælde kan et misligholdt tag være skyld i, at du skal have lagt et helt nyt, og omkostningerne kan derfor blive temmelig høje på længere sigt.

 

Thorlund Tagteknik kan hjælpe dig

Du kan altså forhindre at skulle betale store og unødvendige beløber blot ved, at du er opmærksom på dit tag. Opdager du mos og alger på dit tag, bør du altså overveje, at få foretaget en algebehandling med det samme. Bor du i eller i nærheden af Århus, Silkeborg eller Galten, kan Thorlund Tagteknik hjælpe dig med at få styr på problemet. Dog bør dit tag være i god stand for, at det rent faktisk kan lade sig gøre at foretage en sådan behandling. Vær derfor realistisk i dine overvejelser i form af, om dit hus trænger til en algebehandling eller en udskiftning af hele taget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.