Gør dit hjem mere økonomisk med en renovering

Redaktionen Boligforbedringer Leave a Comment

Sådan kan en renovering spare dig penge

Et nyere og mere moderne hjem

 

For de fleste er en renovering ensbetydende med store udgifter og knap så mange indtægter, men i nyere tid kan mange renoveringer føre til økonomiske besparelser i fremtiden. Især renoveringer og energiforbedringer af ældre huse kan være en god idé, og det er samtidig en måde at imødekomme det store fokus på miljøvenlighed og bæredygtighed. En renovering kan derfor vise sig at være en god investering, som kan give plus på både det økonomiske og det grønne regnskab.

 

Tagrenovering og miljøvenlighed

En renovering af dit tag vil kunne lede mange gode ting med sig, og en investering i f.eks. solceller på taget vil give mening, hvis du har planer om at blive boende i huset i længere tid. Det vil samtidig kunne øje salgsværdien af dit hus. Hvis du ønsker at begive dig ud i en renovation af dit tag, kan du ved kontakt til professionelle entreprenører få rådgivning til, hvordan taget på bedst mulig vis i fremtiden kan spare dig penge. Hos TH Byg i Østjylland er de specialister i f.eks. tagrenovering, og du kan på deres hjemmeside læse mere om, hvordan de kan hjælpe med dette.

 

Nye vinduer og god isolering kan spare dig penge

Hvis du især ønsker at spare penge på din varmeregning, kan det være en god idé at få tjekket dine vinduer og isolering. Utætte vinduer eller dårlig isolering betyder dårlig komfort og lavere temperatur i bygninger, og mange ældre bygninger er ikke isoleret efter de nyeste og bedste metoder. Holder du dig fra en energivenlig tagrenovation, fordi du ikke ønsker, at husets udseende skal ændres, kan udskiftning af vinduer og bedre isolering være et godt alternativ, da dette i høj grad vil kunne bibeholde bygningens originale look.

 

Totalrenovering – kan det betale sig?

Hvis du vil gå all-in og sikre, at dit hus giver plus på grønne og økonomiske regnskaber, kan du overveje en totalrenovering – som eventuelt også indeholder tagrenovering, udskiftning af vinduer og ny, bedre isolering. En totalrenovering kræver professionel hjælp, og det tager samtidig tid at gennemgå en sådan proces. TH Byg hjælper også med totalrenovering i bl.a. Horsens og Hedensted, og i sidste ende vil investeringen i en så stor proces kunne betale sig i besparelser, komfort og indtjening.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.