Byggebloggen

Stedet at starte, når du skal i gang med et byggeri

Køkken

Byg seje ting som Kevin fra Alene Hjemme

Ved juletid rammer de tilbagevendende amerikanske julefilm fjernsynet. Det kan være en af de mest kendte julefilm som Alene Hjemme, der altid er en succes. Næsten alle kender til filmen om den lille dreng, der bliver ladt alene hjemme i juletid og de to tyve, som det lykkes ham at skræmme væk ved hjælp af en del seje ting, som han bygger. Det er helt til at blive fascineret af, at en dreng kan bygge sådan nogle fede ting, der kan hjælpe ham og hans familie mod indbrud. Det gad vi godt selv at kunne bygge.

Det amerikanske køkken og køleskab

Der er nu også noget helt andet ved filmen – nogle træk som man ofte ser i amerikanske film. For hvis man lægger mærke til deres køkkener i filmene, vil man kunne se en genspejling af det amerikanske køkken, som der eksisterer i husene på den anden side af jorden. Noget helt særligt, som nu også er begyndt at komme til Danmark, er amerikanerkøleskabet. Amerikanerkøleskabet er større end det almindelige køleskab, vi kender fra Danmark. Det gør også, at der er mere plads. For som vi ved, er det altså lige lidt svært at holde styr på alt det inde i sit køleskab, derfor ville det hjælpe med mere plads.

Drømmer du om mere plads?

Og mere plads vil vi jo altid godt kunne tænke os, derfor ville det være praktisk at skifte dit almindelige køleskab ud med et amerikanerkøleskab, hvis du er en af dem, der drømmer om mere plads. Det er ikke så svært, som det kunne lyde, og med denne amerikaner køleskab test er det nemlig muligt at se, hvilke gode amerikanerkøleskabe, der er på markedet. Hvis du bliver yderligere interesseret i de tests, der er foretaget om produkter til bl.a. køkkenet, kan du læse mere her på testoverblikket.dk