Gør-det-selv-projekter i haven

Redaktionen Hus og have

Savner du at have nogle gør-det-selv-projekter at gå og brygge på? Hvis du er en af dem, som godt kan lide at opholde dig i haven, kan det være rart at have nogle forskellige i gang somme tid. Der er som regel masser at tage fat i en have. Du kan både finde på små, hurtige projekter, men også dem der tager lidt længere tid.

Giv din have nyt look

Hvis du savner noget forandring i din have, kan du f.eks. springe ud i at give den et lidt nyt look. Det kan du gøre ved at bruge flis rundt i haven. Der findes bl.a. træflis og barkflis, som du begge kan bruge til at give din have et mere rustikt og flot udtryk. Hvis du har nogle bede rundt omkring i haven, kan du lægge flis der, hvor der ellers bare er jord. Det vil give din have en rød tråd og gøre den mere gennemført at kigge rundt i. Find flis til haven til forskellige projekter.

Byg et skur

Er du til et af de lidt større projekter, som du til gengæld vil få stor gavn af, kan du bygge dig et skur. Hvis ikke du allerede har et skur i din have, kan det bringe dig stor nytte. Et skur kan du bruge til at sætte alle dine haveredskaber, når du ikke bruger dem. Du kan sætte grillen derind, så den ikke bliver slidt unødvendigt af vejret. Du kan lægge børnenes fodbolde derind. Hvis ikke du har mod på at bygge skuret fra ny, kan du altid købe et og gøre det til et projekt at få det sat op.

Pynt op med nye krukker

Er du til et lidt mere kreativt projekt, kan du skifte alle dine gamle krukker ud med nogle nye og flotte. Tag en tur i dit havecenter og shop løs til haven.