Byggebloggen

Stedet at starte, når du skal i gang med et byggeri

El-arbejde

Sådan sørger du for et godt indeklima i din virksomhed

Når du har en virksomhed, er det vigtigt, at der er et sundt og godt indeklima, da det modsatte vil kunne gøre både dig og dine medarbejdere syge i værste tilfælde. Desuden kan det have indflydelse på dine medarbejderes koncentrationsevne. Hvis har mistanke om, at indeklimaet ikke er godt nok i din virksomhed, kan du sagtens gøre noget ved det. Luften i lokalerne kan både være for tør og for fugtig, men bør ikke være nogle af delene.

I en mindre virksomhed

Hvis du har en mindre virksomhed, hvor der er få og ikke særlig store lokaler, kan du starte ud med at lufte ud noget oftere. Det er ikke sikkert, at der er brug for mere end det. Du skal bare sørge for, at der bliver luftet ud et par gange om dagen, og at der desuden bliver gjort rent dagligt, da støv og snavs også godt kan påvirke indeklimaet.

I en større virksomhed

Når det drejer sig om en større virksomhed, hvor du ikke kan bare lufte ud, vil det være lidt sværere. Men sværere er det faktisk heller ikke, for der findes klimaanlæg til erhverv, som kan klare netop den opgave. Et klimaanlæg kan hjælpe med at sørge for et sundt indeklima. Det smarte ved et klimaanlæg er også, at du slipper for, at det bliver koldt, som hvis du hele tiden skulle lufte ud selv. Om vinteren er der også brug for et godt indeklima, men det er ikke så praktisk at skulle have vinduerne stående åbne. Med et klimaanlæg slipper du for dette. Hvis der er steder i din virksomhed, hvor der er ekstra fugtigt, vil det også være praktisk med en affugter, da det hverken er godt for lokaler, møbler eller mennesker med et alt for fugtigt miljø.