Containerudlejning

Redaktionen Nybyggeri Leave a Comment

Containerudlejning sparer dig både tid og penge

Privatpersoner kan have mange fordele, ved at leje en container. Tænk eksempelvis på en ejerforening på en villavej, hvor der er mange haver, som flere gange om året genererer rigtigt meget have affald.

Hvor gør du i forvejen af alt dit haveaffald? Måske bruger du mange lørdage om året, på at samle det hele sammen og køre det til en genbrugsplads i din trailer. Det tager lang tid, som du kunne have brugt bedre.

Hvis I lejer en container i jeres ejerforening, bliver den leveret og afhentet igen. Det eneste I skal gøre er, at samle jeres haveaffald sammen og smide det op i containeren. Mandag morgen er containeren afhentet, og I skal ikke bruge mere tid på det.

Faktisk kan I tjene lidt på, at leje containeren, i og med, at haveaffaldet kan brændes og benyttes til at levere fjernvarme.  Jo mere fyldt containeren er, jo flere penge får I retur.

Virksomheder har også fordel af at leje containere

Det er naturligvis også en fordel for mange virksomheder, at leje containere. Containerudlejning har altid været centralt ved eksempelvis byggepladser, med masser af byggeaffald.

En af de virksomheder, som i høj grad er eksperter i containerudlejning er Servial CC. Læs meget mere om deres mange løsninger inden for containerudlejning

Servial CC kan levere containere til alle formål og i alle størrelser. Lige fra almindelige åbne containere, til kølecontainere eller containere, som kan benyttes som salgsboder på eksempelvis musikfestivaller. Du kan faktisk få en container med sidedør, så du kan byde dine kunder indenfor til et socialt arrangement i selve containeren.

Desuden kan du vælge at leje eksempelvis en high tube container, en flat rack container, en dobbeltdør container eller måske en container med ekstra bredde.

Under alle omstændigheder er det tydelig at Servial CC er eksperter i containerudlejning

Udlejning af containere til transportvirksomheder

Conatinerudlejning til transportvirksomheder, er måske den mest anvendte form for udlejning af containere. mange virksomheder har gods eller råvarer, som ofte skal transporteres langt, og under sikre forhold. Meget ofte også på tværs af landegrænser.

I det tilfælde det afgørende at kunne leje den rigtige type container. Eksempelvis kan det være en isoleret container, eller en container med cirkulation, alt efter behov.

Størrelsen på containeren, kan ligeledes variere efter behovet. Det kan være en 10 fods container, eller  måske en 40 fods container, hvis der er behov for meget plads.

Lej en container, hvis du skal flytte

Et område inden for containerudlejning, som er vokset meget, er udlejning af containere til flytning af indbo. Eksempelvis er der plads til flere hundrede flyttekasser i en 40 fods container.  Hvis man eksempelvis flytter fra en meget stor villa, eller en rigtig stor lejlighed, kan det være en fordel at samle al indboet på én gang i en container og få det transporteret til den nye bolig, frem for at køre mange besværlige læs i en flyttebil.

Containerudlejning kan også være meget anvendeligt, hvis du har behov for at opmagasinere dit indbo i en længere periode. I en isoleret container, kan dit indbo stå sikkert og godt, indtil du har behov for det, efter eksempelvis et længere udlandsophold.

Som der fremgår er der mange fordele ved at leje en container, uanset om du er virksomhed eller privatperson. Så kontakt Servial CC, der som nævnt er eksperter i containerudlejning.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.