Byggebloggen

Stedet at starte, når du skal i gang med et byggeri

Boligforbedringer

Derfor skal du vælge sandblæsning

Er dit hus blevet trist at se på, og er farven famlet? Så kan det måske være en ide at vælge at få lavet en sandblæsning af dit hus. En sandblæsning kan fjerne gammel maling, kalk, skidt og smuds og vil i langt de fleste tilfælde få husets overflade til at fremstå som ny igen. Det kan være en fordel at vælge sandblæsning, hvis du planlægger at skulle male dit hus, da sandblæsningen gør, at du får et rent og bindende underlag. Bor du i Aarhus eller omegn så vælg professionel sandblæsning til gode priser.

En rensemetode til alle slags overfalder

DLCS har erfaring med sandblæsning af alle slags overflader. Af forskellige typer kan der nævnes: murstenshuse, gylletanke, containere, carporte, statuer, skulpturer, industri, skibe, fly, træloft og aluminiumsoverflader.

De er skånsomme og præcise og har det helt rigtige udstyr. De er lige så grundige, som de er effektive, og du kan derfor som kunde forvente en service i sær klasse – hver gang. De tager altid udgangspunkt i den enkelte sag, og når de kender til opgaven og overfladens type, vælger de den rensemetode, som er bedst. Er der tale om forskellige overfladetyper, kombineres flere forskellige metoder, således at hver opgave bliver udført ud fra den passende og præcise rensemetode. Derudover har de erfaring med selv skrøbelige overflader, hvorfor man ikke skal være nervøs for resultatet.

Sandblæsning for både private og erhvervskunder

Hos DLCS tager de imod alle typer blæsningsopgaver – både fra privat- og erhvervskunder. Prisen vurderes ud fra det stykke arbejde, der skal laves, og det vil altid være en vurdering af størrelse samt omfang af opgaven. Prisen er fair, men vil altid afspejle den gode kvalitet, og der foretages en omhyggelig kvalitetskontrol, inden hver opgave afsluttes. Der samarbejdes med fagfolk, som kan analysere og godkende valget af blæsemiddel til hver enkel opgave samt godkende det færdige resultat. På denne måde kan du som kunde altid forvente at blive tilfreds med resultatet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *