Få den flotteste terrasse

Redaktionen Hus og have

Kunne du godt tænke dig en flot terrasse? Det er skønt, når man kan sidde udenfor i godt vejr og nyde solen med god mad på terrassen, men det er endnu federe, når terrassen virkelig bare skinner i øjnene og fremstår flot og strømlinet. Det gør, at det bliver endnu federe at invitere gæster på besøg.

Der er mange muligheder for, hvordan en terrasse kan se ud, uanset om du er til en terrasse med fliser eller i træ. Mange sammenligner en fliseterrasse med ukrudt og en ujævn overflade, men sådan behøver det på ingen måde at være. Der findes terrassefliser i alle afskygninger, og det handler blot om at finde dem, der passer bedst på jeres grund. Det kan både handle om, at de skal passe til selve huset, hvor en moderne funkisvilla for eksempel står rigtig godt til store skiferfliser, mens det også kan være et ældre tresserhus, der kunne bruge nogle mindre, jævne fliser.

Ingen grund til at tømme pengepungen

Det kræver ofte, at man tænker sig godt om, før man giver sig til at lægge terrasse, men der er ingen, der siger, at en ny terrasse behøver være monsterdyr. Du kan finde mange forskellige prisklasser på hjemmesiden, og det afhænger naturligvis af, hvilke materialer, hvor stort et område og om der er forskellige specifikke ting, der skal opfyldes. Det kan sagtens klares billigt og samtidig se rigtig godt ud.

Det er en rigtig god idé at have snakket igennem, hvad I godt kunne tænke jer. Hvis først I er nået frem til, at en terrasse med fliser er vejen frem, så skal I til at afgøre, hvor store fliserne skal være, og hvor mørkt materialet skal være. Man kan få sten, der er meget lysegrå og som står helt klart, mens en mørkere sten også kan give et fantastisk spil.