Få en gratis LEGO Ferrari, når du tanker hos Shell

Redaktionen Tilbud til læserne Leave a Comment

Henover sommeren kan du gratis få en LEGO Ferrari med “pull-back”-motor, når du tanker mindst 30 liter Shell V-Power. Du kan samle i alt 6 forskellige modeller

Shell lancerer i samarbejde med Ferrari og LEGO en helt ny Ferrari-serie til glæde for motorsports- og LEGO entusiaster kloden rundt.

Det betyder, at du henover sommeren kan få fingerene i en LEGO Ferrari, hver gang du tanker med Shell V-Power (min. 30 l). Hvis du tanker min. 30 l almindelig Shell benzin eller diesel kan du købe en for 20 kr. (Gælder frem til 14. august så længe lager haves af frigivne modeller).

Få også LEGO minifigurer

Du kan også få en LEGO minifigur, når du køber Perfect Shine Bilvask. Du kan få en Ferrari mekaniker, en Shell forsker og en Ferrari brændstofteknikker (Gælder 19. juni til 16.juli på Shell servisestationer med Perfect Shine bilvask, så længe lager haves). Tilbuddet kan ikke kombineres med andre vasketilbud).

Se bilerne allerede nu

Hvis du ikke kan vente med at se hvordan bilerne ser ud, og også gerne vil øve dig i at samle dem forinden, kan du se bilerne på Shell.dk/Lego, hvor du også kan øve dig i at bygge dem.

Beskrivelse af bilerne:

  • Ferrari F150° Italia – LEGO’s fortolkning af den vindende F1™bil i 2011. Denne bils bemaling kan ændres til enten Felipe Massa eller Fernando Alonso.
  • Scuderia Ferrari Truck – Den velkendte lastbil er en central del af Ferraris racer-team og bringer en ny dimension ind i den eksklusive modelsamling. I LEGO versionen er kabinen er omhyggeligt blevet designet til at omfatte realistiske detaljer om lys, radiator og frontgitre
  • Ferrari 250 GT Berlinetta passo corto (SWB) – En sand legende fra motorsporten. Dette er ikke kun en af de smukkeste biler, der nogensinde er skabt, men det er også den første Ferrari, der bruger bremseskriver. Dens karakteristiske runde forlygter passer godt med LEGO klodserne – og giver det same smukke udtryk som originalen.
  • Ferrari F40 – En af de mest genkendelige sportsvogne i historien. Den klassiske aerodynamiske form og den karakteristiske firkantede bagende identificeres øjeblikkeligt og er let af fortolke med LEGO klodser.
  • Ferrari FXX – Den nyeste high-performance racer evolution skabt af Ferrari Enzo – en af de mest kraftfulde biler i verden. LEGO versionen kommer i sort bemaling og reflekterer Ferrari FXX’s stramme stil.
  • Ferrari 458 Italia – Formentligt den mest ikoniske bil i det nuværende Ferrari sortiment, hvilket gør den til et naturligt valg til denne kampagne. LEGO har sat alle sejl for at skabe et autentisk og spændende stykke legetøj lige fra dens karakteristiske tredobbelte udstødning til de specielle multi-LED forlygter.

Find ud af hvor din nærmeste Shell er på Shell.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.